Οι μέρες περνούν, η ονοματολογία “οργιάζει” για τον νέο προπονητή της Παναχαϊκής

Ο Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Παναχαϊκής μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ για την 1η αγωνιστική της Super League 2.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της αποχώρησης του από τον “κοκκινόμαυρο” πάγκο, η ονοματολογία έχει πάρει “φωτιά” και οι φήμες “οργιάζουν”.

Τι έχει ακουστεί μέχρι τώρα; Νίκος Γκουλής, Μαρσέλο Τροΐζι, Άριαν Μπελά, Μπάμπης Τεννές, Νίκος Αναστόπουλος, Ηλίας Φυντάνης, Σωκράτης Οφρυδόπουλος και άλλα. Όλα τα ονόματα μεταφέρονται καθαρά ως φημολογία. Δεν λέμε ότι έγινε επαφή και το διευκρινίζουμε για να διαχωρίσουμε τη θέση μας από οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται. Άλλο οι φήμες και τα σενάρια και άλλο η ουσία.

Εσχάτως χθες, κυκλοφόρησαν ακόμα δύο ονόματα. Αυτό του Δημήτρη Σπανού που ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Λεβαδειακό και εκείνο του Κώστα Σωτηρόπουλου.

Η περίπτωση Σπανού που ίσως θα ήταν η ιδανική για την Παναχαϊκή στην παρούσα φάση δεν ειναι εύκολη από τη στιγμή που δεσμεύεται με άλλη ομάδα. Όσον αφορά τον Κώστα Σωτηρόπουλο πάντα το όνομα του παίζει όταν φεύγει κάποιος προπονητής από την Παναχαϊκή μιας και είναι ο μόνος με το κατάλληλο δίπλωμα από την Πάτρα για να σταθεί στον πάγκο της ομάδας.

Βέβαια αν όλα αυτά ευσταθούν θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Γιατί πολλά ακούγονται δεξιά και αριστερά αλλά στην ουσία αυτό που μετράει είναι αν έχουν βάση όλα αυτά.