Οι τελευταίοι των Μοϊκανών

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στην Παναχαϊκή και η ήττα από την Α.Ε. Καραϊσκάκης την περασμένη Δευτέρα (2-0) βάρυνε πολύ το ήδη τεταμένο κλίμα στις τάξεις των «κοκκινόμαυρων».

Μάλιστα από την χθεσινοβραδινή συνάντηση που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα, των τεσσάρων (Μπέζας, Βάνης, Μακρίδης, Σωτηρόπουλος) με τον Σάκη Καλογερόπουλο δεν υπάρχουν θετικές ενδείξεις.

Επικρατεί λοιπόν μεγάλη απογοήτευση, με πολλούς παίκτες μάλιστα να εκφράζουν τάσεις φυγής και με τον Απόστολο Μακρίδη  να βρίσκεται υπ’ ατμόν από την τεχνική ηγεσία, αφού αλλιώς περίμενε τα πράγματα, αλλιώς εξελίσσονται.

Εφόσον τελικά αποχωρήσει ο Κύπριος προπονητής και αποτελέσουν παρελθόν και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές, γίνεται φανερό ότι οι Πατρινοί οδεύουν προς ουσιαστική διάλυση.

Συνεπώς, τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα είναι κρίσιμα για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου. Η εποχή δεν έχει χώρο για… Μοϊκανούς, αλλά όταν ο τελευταίος φεύγει το κενό είναι δυσαναπλήρωτο.

Και αυτό αφορά την Παναχαϊκή στο σύνολο της, διότι για την ίδια την Παναχαϊκή η αποχώρηση «δικών της παιδιών» αποτελεί τεράστιο ζήτημα και όχι παρακαταθήκη για το μέλλον.