Ολοκλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο μητρώο η Αχαϊκή

Ολοκληρώθηκε η αίτηση εγγραφής της Αχαϊκής στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. και πλέον εκείνο που απομένει, είναι να λάβει την οικονομική ενίσχυση της Πολιτείας. Ήταν μια επίπονη και σκληρή διαδικασία για τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» και τη νέα διοίκηση, η οποία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία, πήρε την απόφαση να οργανώσει και να νοικοκυρέψει τον σύλλογο, να θέσει τα θεμέλια για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα με το να μην υπάρχουν χορηγίες και σε κάθε περίπτωση έσοδα από πουθενά, ενώ στο αγωνιστικό σκέλος θα ήταν ό,τι χειρότερο να λάμβανε το σήμα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να ξεκινήσει και μετά από λίγες ημέρες να διακοπεί ξανά. Αυτό κιόλας αναμένεται να σημειωθεί στην επιστολή που ετοιμάζει ο πρόεδρος Γιάννης Μάνιαρης για ό,τι αφορά τις προθέσεις της πολιτείας για το επόμενο διάστημα και μέχρι τουλάχιστον να επέλθει μία κάποια ηρεμία μετά τον εμβολιασμό.

Όλα τα σενάρια (παύλα – διακοπή , συνέχιση) εξακολουθούν να βρίσκονται στο τραπέζι (ή και να βρεθούν μελλοντικά ακόμα και τα πιο ακραία, να παιχτεί δηλαδή ένας μόνο γύρος ή να γίνει κλήρωση) .Η αβεβαιότητα είναι έντονη και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα ξημερώσει σε όλες τις κατηγορίες την νέα χρονιά. Τα ερωτήματα μένουν προς το παρόν αναπάντητα και όλα θα κριθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα.