Ολοκληρώνεται το ρόστερ του Παναιγιαλείου

Επίσης ο 19χρονος επιθετικός Παντελής Βιλανάκης που είχε έρθει από την Πάτρα 2005 και είναι στρατευμένος, συμφώνησε να παραμείνει στο ρόστερ του Παναιγιάλειου. Μαζί με τον Αιγιώτη νεαρό επιθετικό Ανδρέα Τσεκούρα, θα είναι σε θέση να καλύψουν δυο από τις υποχρεωτικές πέντε θέσεις νεαρών ποδοσφαιριστών στις αποστολές της ομάδας.

Tην Δευτέρα 31 Ιουλίου στο γήπεδο της Άκολης, θα γίνει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Η διοίκηση ανεβάζει «στροφές» στα μεταγραφικά προκείμενου να έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της μέχρι τότε και έπονται νέες ανακοινώσεις.

Τέλος, να σημειωθεί ότι άλλαξε ημερομηνία το ένα από τα τρία κλεισμένα φιλικά παιχνίδι του Παναιγιάλειου ο οποίος τελικά θα αγωνιστεί στις 17 Αυγούστου με τον Φωστήρα και όχι στις 19 του ίδιου μήνα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Η αρχή θα γίνει με την Θύελλα Αιγίου στις 12/8 (18:30) στο γήπεδο της Αβύθου. Πέντε μέρες αργότερα (17/8), θα βρεθεί στο γήπεδο Ταύρου (19:00) για να αναμετρηθεί με τον Φωστήρα και στις 28 Αυγούστου θα υποδεχτεί στην Άβυθο (18:30) τον Άρη Πετρούπολης.