Ολυμπιακός Πατρών: Συμφώνησε με Κραβαριώτη

Τα ηνία της ιστορικής ομάδας αναλαμβάνει ο Κώστας Κραβαριώτης, καθώς και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου Παίδων (γεν. 2008-2009) και Προπαίδων (2010-2011).

Ο Κώστας Κραβαριώτης είναι κάτοχος διπλώματος Uefa B με εμπειρία τόσο σε ανδρικές ομάδες (Φωστήρας Οβρυάς, Αχαϊκός), όσο και στα αναπτυξιακά τμήματα (Παμπατραϊκός, Παναχαϊκή, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Αχαϊκός).

Σημαντική προσθήκη για τους “ερυθρόλευκους” σε κάθε περίπτωση.

Ο παράγοντας του Ολυμπιακού Πατρών, Κώστας Καλπουζάνης, δήλωσε:

«Ανακοινώνουμε τη συνέχιση της συνεργασίας με την Πάτρα 2005, τόσο σε επίπεδο ανδρικών τμημάτων, όσο και στις ακαδημίες. Πέρυσι, λειτουργήσαμε ένα αναπτυξιακό τμήμα (Παίδων), ενώ φέτος θα προσθέσουμε και την κατηγορία Προπαίδων (2010-2011).

Στόχος μας είναι η προώθηση νεαρών αθλητών και στους δύο συλλόγους στηρίζοντας το πραγματικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η επιλογή του κ. Κραβαριώτη είναι η πιο ιδανική για το νέο προφίλ του συλλόγου».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κραβαριώτης, τόνισε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αναλαμβάνω αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Ένα σημαντικό κίνητρο για την απόφασή μου ήταν το νεανικό προφίλ της ομάδας, η φιλοσοφία και οι στόχοι της. Η συμφωνία μου με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον κ. Παρασκευόπουλο είναι να δουλέψουμε μεθοδικά με νέα παιδιά και με υπομονή να φτάσουμε τον σύλλογο στο επίπεδο που του αξίζει».