Οργανώνεται για να είναι ανταγωνιστικός ο Αχαϊκός

Στόχος του νεοφώτιστου Αχαϊκού είναι να έχει μία ανταγωνιστική παρουσία σε αντίθεση με άλλα σωματεία που ανέβηκαν και αποτέλεσαν «σάκο του μποξ».

Όλοι έχουν αφήσει την περσινή χρονιά πίσω τους στην ομάδα του Αχαϊκού και κοιτάνε το «αύριο». Η άφιξη ενός ικανού προπονητή όπως ο Χρήστος Γκρέκας φέρνει ένα κύμα αισιοδοξίας για κάτι καλύτερο, ενώ το ίδιο συναίσθημα προκαλεί η προσθήκη του Χρήστου Λούβαρη, ο οποίος ενισχύει διοικητικά την ομάδα από την περσινή σεζόν.

Ο Γκρέκας κατάφερε από νωρίς να στήσει την λίστα όλων των φιλικών του καλοκαιριού, ορίζοντας μάλιστα και την έναρξη της προετοιμασίας για την 1η Αυγούστου. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των φιλικών είναι 12/8 Ροϊτικα, 19/8 Αχαιός, 23/8 Αναγέννηση Πατρών, 26/8 Άρης Πατρών, 30/8 Ατρόμητος Πατρών, 2/9 Αστέρας Τσουκαλεΐκων, 6/9 Ροΐτικα, 9/9 Εθνικός Πατρών, 13/9 Θύελλα Πατρών.

Η ομάδα του Αχαϊκού ανακοίνωσε χθες με χαρά την απόκτηση του Αναστάση Μπαρλά από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων! Ο έμπειρος  νεαρός θα βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της, αφού τα τελευταία χρόνια τα ποδοσφαιρικά του βήματα είναι εκπληκτικά, αποτελώντας στόχο πολλών ομάδων της κορυφής. Παράλληλα σήμερα αποκτήθηκε επίσης ο Πέτρος Ταγάρας από την Αναγέννηση Ψαθοπύργου, με θητεία στον Ίκαρο Πετρωτού, Πετεινούς που έχει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια.