Ο άνθρωπος που άλλαξε επίπεδο την Κορωνίδα Κοιλάδας του Θ. Τσιρόπουλου

Έχουμε ξαναγράψει και στο παρελθόν για την επιτυχία που γνωρίζει στην Αργολίδα ο Θανάσης Τσιρόπουλος, ο οποίος έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από τα ερασιτεχνικά γήπεδα της Αχαϊας, τόσο ώς ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής.

Η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αργολίδα, έστω και αν αυτό έγινε λίγο πρόωρα και ουσιαστικά εκτός γηπέδων λόγω της πανδημίας, αλλά έτσι και αλλιώς η διαφορά της από τους αντιπάλους της ήταν στο +15, οπότε και είχε αποδείξει την αγωνιστική της ανωτερότητα και μέσα στις γραμμές.

Πολύτιμη βοήθεια στον σύλλογο της Αργολίδας για όσους δεν γνωρίζουν, παρέχει ο εφοπλιστής Γεώργιος Λιβανός, ο οποίος χρηματοδοτεί την ομάδα και ουσιαστικά την έχει ανεβάσει επίπεδο.

Ο Λιβανός μάλιστα είναι ο κάτοχος και του πανέμορφου νησιού της Κορωνίδας, απέναντι απο το λιμάνι της Κοιλάδας, όπου είναι και η ονομασία της ομάδας.

Επίσης ήταν αυτός που ουσιαστικά ανακατασκεύασε και το γήπεδο της ομάδας και γενικά παρέχει ότι χρειάζεται στους φετινούς «πρωταθλητές» της Αργολίδας.

Έτσι λοιπόν η Κορωνίδα μετά το Κύπελλο του 2015, καταφέρει να πάρει και το πρωτάθλημα Α’ Αργολίδας και να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ’ Εθνική.