Ο Άρης Ρούσσος για το πλάνο του Άρη Πατρών

    Στη σελίδα της ομάδας του μίλησε ο πρόεδρος του Αρη Πατρών, Αρης Ρούσσος, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στο μεγάλο πρότζεκτ που βρίσκεται σε εξέλιξη, που θα δώσει ώθηση στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

    «Πλέον έχω τρία “παιδιά”. Τον Αρη Πατρών, τον Αχαϊκό και τους Πετεινούς. Σύμφωνα με το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει, ο στόχος είναι να υπάρχει κάθε ομάδα σε μια Κατηγορία με τον Αρη στη Γ’ Εθνική. Κι αυτό γίνεται προκειμένου στο μέλλον οι παίκτες που θα περνούν από τα τμήματα υποδομής να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αυτά τα βήματα, μεθοδικά και σίγουρα χωρίς να εξαρτώνται από άλλους», τόνισε ο κ. Ρούσσος, ο οποίος μίλησε και για τη συνεργασία με τους Πετεινούς.

    «Καθημερινά βελτιώνουμε το γήπεδο Πετεινών με στόχο να δημιουργηθεί στην τελική του μορφή ένα αθλητικό κέντρο για όλα τα elite τμήματα των υποδομών, που θα είναι και η έδρα της ομάδας των Πετεινών. Θα γίνει, δηλαδή, σε βάθος τριετίας, ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο, με το κυρίως γήπεδο να διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, που θα παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας αθλητής ώστε να εξελιχθεί.

    Προφανώς, η φυσική έδρα της ομάδας μας παραμένει το γήπεδο Προσφυγικών, όπως και το σύνολο της δραστηριότητάς μας. Είναι η γειτονιά που μας στηρίζει, αλλά και το γήπεδο στο οποίο έχει ζήσει ο Αρης κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του. Η απόσταση του προπονητικού κέντρου από την έδρα της ομάδας είναι πολύ κοντινή και είναι κάτι που σίγουρα μας βοηθάει».

    Όσο για τη στελέχωση και τους ανθρώπους που επιλέγονται για να συμμετάσχουν στο πλάνο, ο πρόεδρος του Άρη, είπε: «Επιλέγονται και θα επιλέγονται άνθρωποι που έχουν όραμα και φιλοδοξίες να πετύχουν στόχους που για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας φαντάζουν άπιαστοι, ενώ στην πραγματικότητα είναι τα αυτονόητα που πρέπει να κάνουμε για την πρόοδο του αθλήματος».