Ο Αετός Ρίου έχει ανοίξει για τα καλά τα φτερά του!

Γήπεδο Πετρωτού: Παναγιώτης Σουτζόγλου.

Διαιτητής: Τηλιγάδας Κωνσταντίνος

Σκόρερ:  45′ Στάμος

Ο Αετός Ρίου συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, «φεύγοντας» με το διπλό από το Πετρωτό, επικρατώντας με 1-0 του Ηρακλή Πατρών. Με αυτή τη νίκη οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τους 12 βαθμούς και έχουν εδραιωθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

ΦΙΛΜ:

5′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Αετό Ρίου, όταν ο Μπαλάλας έφυγε στην επίθεση από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Βουκελάτος με δεύτερη προσπάθεια.

6′ Καλή ευκαιρία και για τον Ηρακλή, όταν ο Ανδρεόπουλος έκανε την ντρίπλα από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Αυγέρος.

 45′ Φοβερό γκολ για τον Αετό Ρίου, με το δυνατό σουτ του Στάμου έξω από την περιοχή.

49′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή να ισοφαρίσει, όταν έκανε τη σέντρα ο νιάχος Χ από τα αριστερά, ο Λούτσας έκανε την προσποίηση, έκανε και το σουτ αλλά στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

62′ Τεράστια ευκαιρία για τον Αετό Ρίου να κάνει δύο τα τέρματα του, όταν ο Μπαλαλάς βγήκε τετ α τετ με τον Βουκελάτο, το πλασέ που έκανε κατέληξε λίγο δίπλα απ’το δοκάρι άουτ.

74′ Έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Νιάχου Χ, ο Αυγέρος δεν μπλόκαρε την μπάλα και ο Σταθόπουλος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

82′ Ο Στάμου έχασε μεγάλη ευκαιρία για να τελειώσει το ματς, καθώς το σουτ που έκανε από τα δεξιά και μέσα στην περιοχή κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βουκελάτου, στη συνέχεια ο Μπαλαλάς με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα απ’το δοκάρι άουτ.

86′ Τεράστια ευκαιρία για τον Αετό Ρίου, όταν ο Κατσιούρας βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Βουκελάτο έκανε το πλασέ αλλά ο γκολκίπερ του Ηρακλή απέκρουσε την μπάλα.

95′ Αποβολή για την ομάδα του Αετού Ρίου, με δεύτερη κίτρινη του Παπαχαραλάμπους.

Συνθέσεις:

Ηρακλής Πατρών (Νίκος Σιαφλάς): 1. Βουκελάτος 2. Σουλιώτης 3. Ρουγκάλας 4. Χριστόπουλος 5. Μπόσμος 6. Νιάχος Ζ. 7. Λούτσας (69′ Δημητρουλόπουλος) 8. Κατριμπούζας (46′ Μεμάγκα) 9. Τασιόπουλος (70′ Σταθόπουλος) 10. Νιάχος Χ. 11. Ανδρεόπουλος.

Αετός Ρίου (Αντώνης Ζήκος): 1. Αυγέρος 2. Αποστολόπουλος 3. Ζακυνθινός 4. Ιντζές 5. Ζήκος 6. Στάμος  7. Παπαχαραλάμπους 8. Σούλι (63′ Κατσιούρας) 9. Μπαλάλας 10. Λάγιος (76′ Καψάλης) 11. Κωστόπουλος (76′ Μεντζελόπουλος)