Ο Απόλλων Πάτρας έκλεισε τον Τζος Πέρκινς

Σημαντική κίνηση για τον Απόλλωνα Πάτρας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal αναμένεται να κάνει δικό του τον Τζος Πέρκινς. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται ήδη στην Πάτρα για να κλείσει το deal.

Ο Απόλλων Πάτρας κάνει τη δική του προσπάθεια για να μείνει στην κατηγορία και να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η έλευση του Γιάννη Χριστόπουλου έχει φέρει νέο αέρα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ενώ στην κρίσιμη αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου, κόντρα στην Καρδίτσα, οι Πατρινοί αναμένεται να παρουσιαστούν ενισχυμένοι όχι με έναν, αλλά με δύο παίκτες.

Ο Τζάστιν Μπιμπς είναι ο ένας εξ αυτών, με τον Αμερικανό να έχει ανακοινωθεί και να δίνει κανονικά το παρόν στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες. Ο δεύτερος αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, ενώ όπως και ο Μπιμπς βρίσκεται ήδη στην Πάτρα για να μπει στο κλίμα του συνόλου και να μάθει τους νέους συμπαίκτες του. Ο λόγος για τον Τζος Πέρκινς, που έχει σημαντική πορεία στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ανάμεσα σε Απόλλωνα Πάτρας και Πέρκινς υπάρχει οριστική συμφωνία για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Ο Χριστόπουλος ξεχώρισε τον 28χρονο πόιντ γκαρντ και του δίνει τα ηνία της ομάδας ενόψει του δευτέρου γύρου της σεζόν.

Ο 28χρονος πλέι μέικερ έχει καταγωγή από το Ντένβερ και είναι απόφοιτος ενός πολύ σημαντικού προγράμματος, του Γκονζάγκα, στο οποίο μέτρησε 10,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 4,6 ασίστ, 1,2 κλεψίματα σε 153 παιχνίδια με τη φανέλα των Zags.

Μετά το NCAA δεν έγινε ντραφτ σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ και ξεκίνησε την καριέρα του ως επαγγελματίας. Έχει αγωνιστεί στην G-League με τους Greensboro Swarm και Texas Legends, ενώ στην πορεία αγωνίστηκε σε Παρτίζαν, Μπρίντιζι, Πετκίμ, Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ, Στάλ Όστροβ, ενώ στο ξεκίνημα της σεζόν 2023-24 αγωνίστηκε στην Ουράλ Εκατερίνινμπουργκ.