Ο Αχαϊός είναι πλέον μια παραδοσιακή δύναμη της Α’ Κατηγορίας

Μια αρκετά καλή πορεία που έφερε τον στόχο της παραμονής, είχε ο Αχαϊός Σαραβαλίου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Μια ομάδα που αποτελεί πλέον παραδοσιακή δύναμη στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος και που έχει έμπειρους ανθρώπους στην διοίκηση που ξέρουν πολύ καλά πως να τρέξουν την ομάδα.

Ο Αχαϊός τερμάτισε στην 7η θέση της κανονικής περιόδου με 28 βαθμούς και 37-34 τέρματα, ενώ στην διαδικασία των play out τερμάτισε στην 5η θέση με 25 βαθμούς και 20-10 τέρματα.

Στον πάγκο από την αρχή της χρονιάς μέχρι και το τέλος ήταν ο Πέτρος Χρηστίδης, ο οποίος είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών.

Μεγαλύτερη νίκη της ομάδας ήταν το 7-0 απέναντι στην Θύελλα Αιγίου στην διαδικασία των play out, ενώ αγαπημένο σκορ στα φετινά παιχνίδια της ομάδας ήταν το 1-2, το οποίο ήρθε συνολικά 7 φορές.

Πρώτη τριάδα των σκόρερ ήταν οι έμπειροι της ομάδας, με τον Ν. Γραμματικόπουλο να σημειώνει συνολικά 12 τέρματα, τον Νάτση να ακολουθεί με 11 τέρματα και τον Γ. Γραμματικόπουλος να έχει 8 τέρματα.

Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ της φετινής πορείας του Αχαϊού είχαν ως εξής :

12 τέρματα : Ν. Γραμματικόπουλος, 11 τέρματα : Νάτσης, 8 τέρματα : Γ. Γραμματικόπουλος, 5 τέρματα : Καπερώνης, 4 τέρματα : Καραπιπέρης, Ρίλντι, 3 τέρματα : Μούτσα, 2 τέρματα : Γιαννέλος, Παπανικολόπουλος, 1 τέρμα : Κωτσιάς, Μπακάλης