Ο Γαβριήλ οδηγεί τον Ίκαρο Πετρωτού στη σωτηρία!

ΣΚΟΡΕΡ: 83’ πεν. 85’ Γαβριήλ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Αθανασόπουλος

Στα μπαράζ παραμονής ο Ικαρος Πετρωτού πήρε τεράστιο «διπλό» απέναντι στον Δαβουρλή  (2-0) με τους “κοκκινόμαυρους” να χάνουν ένα παιχνίδι το οποίο έμοιαζε να είναι δικό τους. Για το συγκρότημα του Άγγελου Σταθόπουλου o mvp ακούει στο όνομα του Γιάννη Γαβριήλ που σημείωσε και τα δύο τέρματα του Ίκαρου στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

Στο 4’ ο Δαβουρλής «φωνάζει» για πέναλτι στον Γαλαριώτη από τον Μακρόπουλος

Στο 6’ ο Μπάνι αδειάζει τον αμυντικό πατάει περιοχή κάνοντας το διαγώνιο σουτ με τον Κατσαϊτη να αποκρούει και τον Γαλαριώτη να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 8’ ωραία ενέργεια από τον Γαλαριώτη βγάζει την σέντρα και ο Ανδρεοσόπουλος εξ επαφής δεν νίκησε τον Κατσαϊτη που απέκρουσε.

Στο 28’ ωραίο σουτ στην κίνηση του Τσάμη η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Θωμά.

Στο 34’ ο Μπάνι νέα ωραία ενέργεια από τ’ αριστερά έκανε το σουτ με τον πορτιέρο Κατσαϊτη να αποκρούει.

Στο 40’ ο Σπ. Πρεμτός μέσα στην περιοχή το σουτ που επιχείρησε η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Στο 60’ ο Κατσαϊτης χάνει μοναδική ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτα όπως και στο 73’ με τον τερματοφύλακα Κατσαϊτη να προλαβαίνει και να μαζεύει την μπάλα.

Στο 83’ ο Ίκαρος «χτύπησε» στην κόντρα με τον Θωμά να ανατρέπει Ταγάρας με τον Γαβριήλ να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι.

Στο 85’ και πάλι στην κόντρα επίθεση ο Ίκαρος με σκόρερ τον Γαβριήλ διπλασίασε τα τέρματά του.

Συνθέσεις:

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ K΄92 (Δ. Ράπτης): Ι. Θωμάς (87’ λ.τ. Παπανικολάου), Κ. Πρέμτος, Τόγιας, Κλαφουντζής, Σ. Πρέμτο, Πολίτης, Μπάνη, Κατσαϊτης, Γαλαριώτης, Κουλούρης (72’ Τσεκούρας), Ανδρεοσόπουλος (46’ Ανδρικόπουλος).

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Α. Σταθόπουλος): Κατσαϊτης, Καγιάφας, Μακρόπουλος, Καλομοίρης, Δημόπουλος, Κοντογεωργόπουλος, Φλώρος, Τσάμης, Ταγάρας (90’ Διαμαντόπουλος), Τσουραμάνης (72’ Παναγιωτακόπουλος), Γαβριήλ (90’ Οικονόμου).