Ο Γιώργος Κωστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Απόστολο Μακρίδη (pic)

Με καχυποψία και γενικότερα αρκετό αρνητισμό έχουν υποδεχτεί οι φίλοι της Παναχαϊκής την απόφαση της διοίκησης να συμφωνήσει για την τεχνική ηγεσία με τον Κύπριο Απόστολο Μακρίδη.

Ωστόσο, όλοι όσοι τοποθετήθηκαν για τον νέο “κοκκινόμαυρο” τεχνικό και γνωρίζουν το έργο του στην Μεγαλόνησο, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.

Την Κυριακή (29/12) στην εκπομπή “Ο χωροχρόνος του ποδοσφαίρου” του Δημήτρη Τσακίρη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Γιώργος Κωστής, μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Απόστολο Μακρίδη και το έργο του στις ομάδες της Κύπρου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως το επίπεδο των προπονητών στην Κύπρο είναι ιδιαίτερα υψηλό και πως όλοι έχουν τεχνογνωσία αντάξια των σύγχρονων απαιτήσεων. Για το νέο προπονητή της Παναχαϊκής συγκεκριμένα τόνισε πως πρόκειται για άψογο επαγγελματία με μεγάλο επίπεδο μόρφωσης μιας και έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία και είναι κάτοχος του UEFA PRO. Τόνισε δε, πως έχει αφήσει πολύ καλό έργο σε όλες τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκε στην Κύπρο και έχει όλα τα φόντα να πετύχει με την πατρινή ομάδα.

Ο Γιώργος Κωστής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Παναχαϊκή, ενώ προπονητικά αυτήν την περίοδο είναι επικεφαλής τεχνικός της Κ-19 του ΑΠΟΕΛ.