“Ο Ηρακλής Πατρών δεν έχει μπάρμπα στην Κορώνη”

Ο Ηρακλής Πατρών εξέδωσε την εξής αιχμηρή ανακοίνωση με αφορμή την χρήση του γηπέδου του Πετρωτού:

«Το βράδυ της περ. Δευτέρας σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο αξιότιμος κ. Αντιδημαρχος Παιδείας και Αθλητισμού με αντικείμενο την εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού γηπέδου Πετρωτου και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των σωματείων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις, ο εκπρόσωπος του Ηρακλή Πατρών ζήτησε:

1) Να αρθεί η κατάφωρη αδικία και στο μικρό γήπεδο 7×7 από τις 21 παραγωγικές ώρες της εβδομάδας (4-7μ.μ.) που μέχρι τώρα δίνονταν όλες παράτυπα και εκτός κάθε λογικης σε μια ομάδα να του διατεθούν οι μισές ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει και η ακαδημία του «γηραιού».

2) Κατήγγειλε τα ληστρικά τροφεία (25 ευρώ) που εισπράττονται από ορισμένους κατά παράβαση της βούλησης του κ Δημάρχου και της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

3) Διαμαρτυρήθηκε για την αυθαίρετη λειτουργία σε δημοτικό χώρο κυλικείου από σωματείο με εισπρακτικούς σκοπούς.Σήμερα Πέμπτη, ένα 24ωρο πριν ανακοινωθεί από τον Υπεύθυνο των δημοτικών εγκαταστάσεων το προπονητικό προγραμμα της επόμενης εβδομάδας, τα γνωστά κοράκια του ποδοσφαίρου διαδίδουν ότι στο νέο προγραμμα θα μας διατεθουν μόνο 2 από τις 21 προπονητικες ώρες.Αν αληθεύουν οι πληροφορίες το ερώτημα είναι που το έμαθαν…

Μήπως συνδιαμορφώνουν μαζί το προγραμμα;Ελπίζουμε αύριο να διαψευστούμε και να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να ανακοινωθεί ένα δίκαιο προγραμμα.Ο Ηρακλής Πατρών δεν έχει μπάρμπα στην Κορώνη.Έχουμε δίκιο, έχουμε μαζί μας την συνοικία και την κοινωνία.Θα τα καταφέρουμε…».