Ο Κώστας Σβόλης στα γήπεδα beach volley του Ερμή Πάτρας

Η «Πάτρα Ενωμένη» και υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σβόλης επισκέφθηκαν τα γήπεδα του Ερμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης:

“Τα γήπεδα beach volley του Ερμή ήταν ο επόμενος σταθμός , στο πλαίσιο των συναντήσεων με αθλητικά σωματεία και συλλόγους, του υποψήφιου Δημάρχου της Πάτρας Κώστα Σβόλη και της δημοτικής μας παράταξης «Πάτρα Ενωμένη».

Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε σκέψεις κι απόψεις με τον επικεφαλής της προσπάθειας, πολύπειρο προπονητή Γεώργιο Χριστόπουλο και τους συνεργάτες του, αλλά και με γονείς και με φίλους του βόλεϊ και του beach volley.

Διαπιστώσαμε την αγάπη για το άθλημα και τη διάθεση προσφοράς των ανθρώπων του Ερμή, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει έναν πολύ όμορφο αθλητικό χώρο, που μπορεί να φιλοξενήσει σημαντικά τουρνουά beach volley.

Παράλληλα, ενημερωθήκαμε και για την προσπάθεια του Ερμή σε επίπεδο βόλεϊ σάλας, με στόχο την αναβάθμιση του αθλήματος στην περιοχή μας. Πρόκειται για μια προσπάθεια επιπέδου, με την ομάδα να μεγαλώνει συνεχώς, να αυξάνει τα τμήματά της και να μετράει συνολικά 200 αθλητές.

Το κύριο αίτημα των ανθρώπων του Ερμή είναι η οικονομική στήριξη, τόσο για τη λειτουργία της ομάδας, όσο και για τις μετακινήσεις της εκτός Πατρών. Η πρόταση να υποστηριχθούν από τον Δήμο οι εκτός έδρας μετακινήσεις όλων των πατρινών σωματείων, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

Ταυτόχρονα, είμαστε στο πλευρό του συλλόγου στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για τη δημιουργία γηπέδων στην περιοχή του Ζαβλανίου, αλλά και σε όποια πρωτοβουλία πάρει για να διοργανώσει τουρνουά που θα προβάλλουν σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο την πόλη μας και θα της χαρίσουν εξωστρέφεια.

Από την πλευρά μας, ενημερώσαμε τους ανθρώπους του Ερμή για το πρόγραμμά μας και για την προτεραιότητά μας να στηρίζονται οικονομικά όλα τα σωματεία της Πάτρας από τη Δημοτική

Αρχή, κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει σήμερα ή που σε κάποιες περιπτώσεις συμβαίνει επιλεκτικά. Η ανάπτυξη του βόλεϊ και συνολικά του αθλητισμού αποτελεί βασική προτεραιότητα για την «Πάτρα Ενωμένη» γιατί ο αθλητισμός αποτελεί σημαντική επένδυση για την αθλούμενη νεολαία.

Αθλητισμός και πολιτισμός είναι προαπαιτούμενα για μια υγιή κοινωνία και η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να στηρίζει έμπρακτα σωματεία και αθλητές”.