Ο «μάγος» έκανε σεφτέ και στην Αμαλιάδα

Σημαντική βαθμολογικά νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πέτυχε ο Αστέρας στα Σαβάλια απέναντι στον Ολυμπιακό. Μια νίκη η οποία φέρνει τους Βυσσινί σε τροχιά Πλέι Οφ και ακόμα ακόμα και δεύτερης και τριτης θέσης, καθώς με ένα παιχνίδι λιγότερο σε σχέση με τους αντιπάλους τους, μπορούν να ελπίζουν σε κάτι παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 18′, όταν από ασίστ του Χατζηαράπη ο Μπουγονικολός με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 30′ όμως ισοφάρισε ο Αστέρας, όταν από σέντρα του Τσάκου, η κεφαλιά του Ανδρεόπουλου κατέληξε στα δίχτυα. Στο  44′ τοδυνατό σουτ του Κυριαζή, απέκρουσε ο Φωτόπουλος, ενώ στο 45′ το σουτ του Τσάλα από καλή θέση έφυγε άουτ. Στο 82’, ένα σουτ του Χατζηαράπη, έδιωξε σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος και στο  84′, από βαθιά μεταβίβαση από τον Θεοδωρόπουλο, ο Μπατζακόπουλος ξεχασμένος έφυγε κάτω από το κέντρο και έφτασε απέναντι από την εστία για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 87′ είχαμε σουτ του Τσάκου άουτ, όπως και στο  89′ ένα σουτ του Χατζηαράπη. Στο 92′, τετ α τετ ο Μπατζακόπουλος από πάσα του Τσάκου απέκρουσε ο Φωτόπουλος.

Ολυμπιακός: Φωτόπουλος, Μαρκόπουλος, Μπίρμπας, Καλαντχής, Λιούρης, Σιούλας, Γερασιμόπουλος, Τσάλας (68′ Παναγιωτόπουλος), Μπατζαλής, Χατζηαράπης, Μπουγονικολός.

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Ι. Κασσιανός (90′ Δαλαβούρας), Νικολόπουλος (86′ Μαργαρώνης), Τσίτσος (90′ λ.τ. Δ. Κασσιανός), Κυριαζής, Χαραλαμπόπουλος (60′ Ραυτόπουλος), Γκρίλλας, Κούντουρας, Ανδρεόπουλος, Τσάκος, Μπατζακόπουλος

Πηγή : PatrisNews