Ο νέος γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αδειοδότησης της Παναχαϊκης

Μετά τις παραιτήσεις των τεσσάρων στελεχών από την Παναχαϊκή (Μακρίδης, Βάνης, Μπέζας, Σωτηρόπουλος), αντικαταστάθηκε μόλις χθες ο ένας, ο προπονητής δηλαδή με τον Πέτρο Δημητρίου να διαδέχεται τον Κύπριο Μακρίδη.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που έγιναν οι παραιτήσεις ωστόσο ο Σάκης Καλογερόπουλος δεν έδειξε να αγχώνεται.

Με τον Παναγιώτη Βαγγελάκο μέχρι πρότινος δεξί χέρι του προέδρου να έχει αποστασιοποιηθεί από την ομάδα, ο Γαστουναίος επιχειρηματίας τις τελευταίες μέρες έχει αναθέσει έστω και άτυπα τον ρόλο του γενικού αρχηγού σε ένα επίσης δικό του άνθρωπο.

Ο Βαγγέλης Γέμος (με το μαύρο πουκάμισο δίπλα από τον Καλογερόπουλο στην φωτογραφία) συγχωριανός, φίλος και οδηγός (!) του Καλογερόπουλου εκτελεί χρέη γενικού αρχηγού και είναι αυτός που συνομιλεί με τους παίκτες αναφορικά με την αποχή και για το αν και πότε θα πάρουν χρήματα.

Εκτός των άλλων, ο Βαγγέλης Γέμος και ελλείψει φυσικά άλλων ανθρώπων στα γραφεία της ΠΑΕ δηλώθηκε και ως υπεύθυνος αδειοδότησης.

Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι κάθε μέρα που περνά, το πρεστίζ της ομάδας δέχεται απανωτά χτυπήματα. Κανένας σεβασμός και καμία ευθύνη για το όνομα και την ιστορία της Παναχαϊκής.

Το λυπηρό είναι ότι αν δεν προχωρήσει η συνεργασία με τον Γιώργο Μπάρλο που εγγυάται έστω και μέχρι το τέλος της σεζόν την επιστροφή σε ένα πλαίσιο κανονικότητας, τότε είναι αρκετά πιθανό να δούμε και άλλα χειρότερα πράγματα…