Ο παίκτης που θέλει να φέρει στην Πάτρα η Παναχαϊκή (vid)

O Zήσης Χατζηστραβός είναι ο ποδοσφαιριστής από τη Σούπερ Λιγκ που ενδιαφέρει την Παναχαϊκή.

Ο νεαρός παίκτης αγωνίζεται στη Λαμία με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.  Την περσινή χρονιά φορούσε τη φανέλα του Καραϊσκάκη Άρτας έχοντας 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2, με 9 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Χατζηστραβός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τους Θεσσαλονικείς, αλλά στην ομάδα της Φθιώτιδας μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής. Εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ το 2013, ερχόμενος από τις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό. Ήταν βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Κ17 και σκόρερ στον τελικό της Super League, ενώ από την επόμενη σεζόν πήρε προαγωγή στην Κ19, της οποίας φόρεσε το περιβραχιόνιο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, κερδίζοντας δύο πρωταθλήματα, με τον ίδιο να είναι κομβικός με 19 γκολ και 17 ασίστ, σε 56 εμφανίσεις.

Οι «ασπρόμαυροι» παρακολουθούν την περίπτωσή του και ο Πάμπλο Γκαρσία τον γνωρίζει πολύ καλά ως παίκτη και φυσικά ως χαρακτήρα. Οι συμμετοχές του είναι ελάχιστες και η Παναχαϊκή ευελπιστεί να πάρει το «οκ» από τους Θεσσαλονικείς, αφού είναι ένας παίκτης διαφοράς για τη Σούπερ Λιγκ 2, καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος τον έχει «ψηλά» στη λίστα του.