Ο Παναγιώτης έχει ανάγκη τη βοήθειά μας

Μία ακανθώδη πορεία διανύει εδώ και τρεις μήνες η οικογένεια του 27χρονου Παναγιώτη – Αναστασίου Αρβανιτόπουλου. Τον γνωρίσαμε και τον χειροκροτήσαμε για τις διακρίσεις του ως μέλος της ομάδας των special olympics hellas του Θεραπευτικού Κέντρου «ΜΕΡΙΜΝΑ» καθώς και του νομαρχιακού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Πάτρας.

Δυστυχώς για τον Παναγιώτη, άτομο με νοητική υστέρηση και ποσοστό αναπηρίας 70%, η κανονικότητά του διαταράχθηκε όταν πριν από τρεις μήνες στη διάρκεια εκδρομής με τον πατέρα του Σπύρο στη Βόρεια Ελλάδα υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η περιπέτεια όμως του Παναγιώτη δεν σταματάει εδώ. Αφού ξύπνησε και κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του, οι θεράποντες ιατροί έχουν διαγνώσει δεξιά ημιπληγία, ανταπόκριση σε λεκτικά ερεθίσματα και κίνηση του αριστερού άκρου έως ένα βαθμό. Έλλειψη κινητικότητας βλεφάρου και ματιού στο αριστερό μάτι. Καθόλου ομιλία. Αναπνέει με τραχειοτομία και τρέφεται με γαστροστομία.

Όλη αυτή η θεραπεία απαιτεί χρόνο και χρήματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν το όποιο χρηματικό ποσό μπορούν στον παρακάτω λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: Gr8901722380005238112337606, Αριθμός λογαριασμού: 5238112337606 στα ονόματα Αρβανιτόπουλος Σπυρίδων του Αναστασίου και Αρβανιτόπουλος Παναγιώτης – Αναστάσιος του Σπυρίδωνος.