“Ο Παναιγιάλειος δεν θέλει την εύνοια κανενός”

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο ο Παναιγιάλειος για τη διαιτησία της σημερινής αναμέτρησης:

“Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Παναιγιάλειος είναι στο ίδιο έργο θεατής.

Παρότι πάγια τακτική της ομάδας μας είναι να μην ασχολείται και να μην σχολιάζει τους αρνητικούς πρωταγωνιστές των παιχνιδιών, οι οποίοι δυστυχώς καθορίζουν και αποτελέσματα με τις κακές ή άσχετες αποφάσεις τους, αναγκάζεται να ασχοληθεί με τη διαιτησία για να μην θεωρηθεί αδυναμία του.

Κύριοι υπεύθυνοι των ορισμών διαιτητών στην Γ΄ Εθνική, σας υπενθυμίζουμε αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση». Και σε αυτή τη λαϊκή ρήση δυστυχώς η ομάδα μας έχει πέσει «θύμα» σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Κι αν στα δύο πρώτα παιχνίδια, στα οποία ηττηθήκαμε, δεν θελήσαμε να σχολιάσουμε την άνιση μεταχείριση που βίωσε η ομάδα μας από τη διαιτησία ώστε να μην εκληφθεί ως δικαιολογία, στο νικητήριο παιχνίδι μας με τον Α.Ο. Πυλίου Κω θεωρούμε ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να εκφράσουμε τα απολύτως δικαιολογημένα παράπονά μας αναφορικά με την πολύ κακή διαιτησία του κ. Ζέστα του συνδέσμου Πειραιώς, με την αμέριστη βοήθεια του πρώτου βοηθού Γ. Σηπάκη από την Πέλλα.

Οι δύο κύριοι αρνήθηκαν να υποδείξουν δύο πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και επίσης να κάνουν χρήση του κανονισμού περί απώθησης αντιπάλου από ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων που έγινε μπροστά στους δύο εν λόγω κυρίους και προβλέπει αποβολή. Βέβαια ο διαιτητής Ζέστας είχε φροντίσει να κάνει γνωστές από το ξεκίνημα του αγώνα τις προθέσεις του ή τις… ικανότητες (;) του, επιδεικνύοντας ανοχή στο σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, όταν μετά από μία επικίνδυνη αγκωνιά ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Πυλίου που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Θοδωρή Λουκά (μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας λόγω κατάγματος στη μύτη), δεν θεώρησε σωστό να τιμωρήσει -σύμφωνα με τον κανονισμό- τον παίκτη που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό, με κόκκινη κάρτα.

Κύριοι υπεύθυνοι της διαιτησίας βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας τονίσουμε για μία ακόμη φορά ότι ο Παναιγιάλειος ΔΕΝ θέλει την εύνοια κανενός. Θέλει να παίρνει αυτό που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ σε κάθε παιχνίδι. Θέλει ΙΣΟΝΟΜΙΑ. Σεβαστείτε τα χρήματα των ανθρώπων που στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Γ΄ Εθνικής, όπως επίσης και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών. Και κυρίως σεβαστείτε το άμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο”.