Ο Πατρινός αμυντικός που “φρέναρε” τον Παναιγιάλειο

Την προηγούμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Παναιγιάλειος αντιμετώπιζε στο Άργος τον Παναργειακό, με την ομάδα του Νίκου Μανούρα να γνωρίζει την ήττα με 1-0 και να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή της βαθμολογίας.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Παναργειακού που διακρίθηκαν και κατάφεραν να σταματήσουν τα πολύ καλά επιθετικά “βιολιά” της Αιγιώτικης ομάδας, ήταν και ο υψηλόσωμος Πατρινός αμυντικός Γιώργος Καπετανάκης, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίζεται στην ομάδα της Αργολίδας.

Ο Καπετανάκης είναι μόνιμος στην Πολεμική Αεροπορία και υπηρετεί στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη, ανανέωσε φέτος με την ομάδα του Άργους και είναι από τους ποδοσφαιριστές που διακρίνεται σε κάθε παιχνίδι, όπως έκανε και την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Για όσους γνωρίζουν είναι γιος του προπονητή Μάριου Καπετανάκη, έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής από Φωστήρα Οβρυάς, Διαγόρα, Παναρκαδικό κλπ και εκτός από την εξαιρετική αγωνιστική του ικανότητα, είναι ένας αδαμάντινος χαρακτήρας και από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο.