Ο Προμηθέας ενισχύεται, το ευρωπαϊκό πρόγραμμά του!

Ο Προμηθέας κάνει κάτοικο Πάτρας τον Χάντερ Χέιλ, ενισχύοντας την περιφέρειά του με τον Αμερικανό γκαρντ (26 χρόνων, 1.91 μέτρα).

Στον Προμηθέα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Χάντερ Χέιλ, με τους Πατρινούς να φέρνουν στο “Δ. Τόφαλος” τον Αμερικανό γκαρντ (26 χρόνων, 1.91 μέτρα).

Ο Χέιλ έχει αγωνιστεί στη Νέα Ζηλανδία με τη φανέλα των Νέλσον Τζάιαντς, ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Σερβία με την Μπόρακ Τσάτσακ.

Η ομάδα της Πάτρας συνεχίζει τον μεταφγραφικό της σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα περιλαμβάνει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο Basketball Champions League, έχοντας υπογράψει ήδη τον Αντώνη Κόνιαρη και Κρις Κόφι.

Το πρόγραμμά του

Οι Πατρινοί κάνουν πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου, στο «Δ. Τόφαλος» για τον Β’ όμιλο απέναντι στην Τσέχικη Οπάβα. Οι αγωνιστικές στην πρώτη φάση του B.C.L. διεξάγονται ανά δύο εβδομάδες, με τον Προμηθέα να υποδέχεται την Βίλνιους στις 31 του ίδιου μήνα και πάλι στην Πάτρα.

Στις 14 Νοεμβρίου δίνει το πρώτο του εκτός έδρας ματς στη Ντιζόν της Γαλλίας, ενώ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου πάει στο Βίλνιους της Λιθουανίας (28/11). Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται για τους Πατρινούς στην Οπάβα της Τσεχίας στις 19 Δεκεμβρίου, αφού μία εβδομάδα νωρίτερα νωρίτερα (12/12) έχουν υποδεχθεί τη Γαλλική Ντιζόν στο «Δ. Τόφαλος».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Προμηθέα στον Β’ όμιλο του Basketball Champions League έχει ως εξής: (18/10/23): Προμηθέας-Οπάβα. (31/10/23): Προμηθέας-Βίλνιους. (14/11/23): Ντιζόν-Προμηθέας. (28/11/23): Βίλνιους-Προμηθέας. (12/12/23): Προμηθέας-Ντιζόν. (19/12/23): Οπάβα-Προμηθέας.