Ο πρώτος λόγος στη Ντιναμό

Μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες

Μεγάλη πρόκληση είναι η συμμετοχή οποιασδήποτε ομάδας σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε έναν γύρο πριν τα πλέι-οφ της διοργάνωσης, εκεί όπου οι ομάδες οφείλουν να τα δώσουν όλα, ασχέτως σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Τρία ματς σήμερα για τη διοργάνωση, ίσως το πιο σημαντικό και αμφίρροπο θα είναι αυτό που θα γίνει στο Ζάγκρεμπ, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Κροατίας Ντιναμό και αυτή της Πολωνίας, Λέγκια.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Αφού κατάφερε και πέρασε με δυο νίκες από την Ομόνοια, η Ντιναμό πλέον έχει το δρόμο ανοιχτό για ακόμα μια παρουσία της σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Επόμενο «εμπόδιο» είναι η Λέγκια, ένας σύλλογος ιδιαίτερα ικανός, όμως αν οι Κροάτες παίξουν στο επίπεδο που μπορούν με το σπουδαίο τους ρόστερ, δε θα έχουν θέμα. Στο πρωτάθλημα, πάντως, έχει δείξει στο ξεκίνημα πως αμυντικά δεν έχει τη σταθερότητα που απαιτεί η περίσταση, όμως τις περισσότερες φορές σοβαρεύει στα δύσκολα. Για το πρώτο ματς θα ψάξει μια νίκη με καλό σκορ, ώστε να πάει ακόμα και για 3 αποτελέσματα στη Βαρσοβία.

Λέγκια Βαρσοβίας: «Μουδιασμένη» δείχνει στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν η Λέγκια, μιας και μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ, πέρασε πολύ δύσκολα τη Φλόρα Ταλίν στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πριν μερικές ημέρες γνώρισε απρόσμενη ήττα στο πρωτάθλημα από τη νεοφώτιστη Ραντόμ με 3-1. Σίγουρα οι Πολωνοί πρωταθλητές έχουν αρκετά μεγάλες δυνατότητες, όμως χρειάζεται να βρουν τον καλό τους εαυτό ενόψει Ντιναμό. Για το πρώτο ματς, πιθανότατα θα δούμε ένα αμυντικό σχήμα, με έμφαση στα άκρα για αντεπιθέσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η επιθετική δυναμική της Ντιναμό σε συνδυασμό με τη μέτρια κατάσταση της Λέγκια αυτό το διάστημα, φέρνει τους Κροάτες σαν φαβορί για την πρόκριση. Θεωρούμε πως η Ντιναμό έχει την ευχέρεια να σκοράρει πάνω από μια φορά, πάμε στον άσο με το over 1.5, στο 1.98 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)