Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, ακολουθεί η άνοδος!

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα της Παναχαϊκής νίκησε δίκαια και εύκολα την Αναγέννηση Άρτας για την 26η και τελευταία αγωνιστική και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Στο 12′ έγινε το 1-0. Ο Λόρι Κέρι βρήκε τον Μπουρλάκη και ο δεύτερος με σουτ το 1-0 για την Παναχαϊκή μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 28′ έγινε το 1-1 με τον Κραμπή εξ΄ επαφής. Αλλά στο 34′ έδωσε ξανά ο Χαντί το προβάδισμα στην ομάδα του μετά από ωραία συνεργασία Στεργίδη και Μπουρλάκη.

Το 3-1 έγινε στο 50ο λεπτό με τον Κέρι ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του – και τον τερματοφύλακα – και σε κενή εστία έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 53′ ο Αλεξόπουλος με σουτ.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης (55’ Αθανασόπουλος), Στεργίδης, Τσακμάκης, Κωνσταντόπουλος, Λιποράσε, Τεγούσης, Μπουρλάκης (82’ Μαστραντωνάκης), Χαντί (71’ Στασινόπουλος), Κέρι, Αλεξόπουλος (55’ Μικελάτος), Καρακλάιτς (71’ Κυβελίδης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Μπακόλας, Χεμπέγια (64’ Σχισμένος), Κωστάκης, Μυσιούδης, Κράμπης, Γούλας, Δ. Παπακίτσος, Μανιώτης, Α. Παπακίτσος (71’ Αριστείδης), Παπαδόπουλος (64’ Βασίλας), Μπότσαρης (71’ Αρτέμης).