Ο ΣΠΠΑ κατά Κώστα Σωτηρόπουλου – Τι απαντά ο έμπειρος τεχνικός

Με ανακοίνωση-παρέμβαση ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας, καλεί τον Κώστα Σωτηρόπουλο να αποδείξει τι δίπλωμα έχει και την ταυτότητα τριετίας του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συνδέσμου κάποιοι συνάδελφοι προπονητές είναι ενοχλημένοι μετά την ανακοίνωση του Κεραυνού Αγ. Βασιλείου που ανακοίνωσε τον Κώστα Σωτηρόπουλο ως τεχνικό διευθυντή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά την ανάρτηση του κειμένου που αφορά, την ανάληψη σαν Τεχνικού Διευθυντή όλων των τμημάτων του Κεραυνού Αγ. Βασιλείου, από το συνάδελφο και μέλος μας κ. Σωτηρόπουλο Κων/νο, τον οποίο και συγχαίρουμε, προέκυψε το θέμα με την αναγραφή του Διπλώματος UEFA Pro που αναγράφηκε ότι είναι κάτοχος.
Συγκεκριμένα αρκετοί συνάδελφοι – μέλη μας, ενοχλούν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου μας ρωτώντας τι Δίπλωμα έχει ο συγκεκριμένος συνάδελφος. Επειδή υπάρχουν τα Προσωπικά Δεδομένα και ο Σύνδεσμος δεν μπορεί να απαντήσει παρακαλούμε τον κ. Σωτηρόπουλο Κων/νο, να βγει ευθαρσώς και να πει ο ίδιος τι Δίπλωμα κατέχει, δείχνοντας και την Ταυτότητα της ΕΠΟ, με ημερομηνία λήξης 31-12-2021, προκειμένου να μην υπάρχουν κακόβουλες ερωτήσεις. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να αναγράψουν- αναρτήσουν την παρούσα επιστολή, όπως προστάζει η Δημοσιογραφική Δεοντολογία. Ευχαριστούμε».

To patragoal.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό Κώστα Σωτηρόπουλο ο οποίος αρκέστηκε να απαντήσει: “Ουδέν σχόλιο. Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται όπως αναγράφει και η σχετική ανακοίνωση, μπορούν να απευθυνθούν στο αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ και να ενημερωθούν. Το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι αντικείμενο για δημόσιο διάλογο”.