Πάτραι: Άλλη μια ανανέωση, θέλει δύο ταλαντούχους!

Ο ΑΠΣ Πάτραι ανακοίνωσε χθες, την παραμονή του 17χρονου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Μιχάλη Κάρδαρη στο ρόστερ του συλλόγου. «Ευχόμαστε στο νεαρό πρωταθλητή μας, να είναι υγιής και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων μας, εξελίσσοντας παράλληλα το σπουδαίο του ταλέντο», αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι».

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, δύο περιπτώσεις απομένουν και οι δύο είναι «ανοιχτές». Ο λόγος για τους Θόδωρο Σαμπανέϊ, Κωνσταντίνο Φούφουλα. Υπάρχει χρονική πίεση στο Πάτραι, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Η ομάδα σε λίγες μέρες πρέπει να μπει στο γήπεδο για να ξεκινήσει. Το πρωτάθλημα είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει. Καλό Οκτώβρη προβλέπεται, αλλά φέτος μετά από πολλά χρόνια ο ιστορικός σύλλογος, θα πρέπει να λειτουργήσει πιο επαγγελματικά από ποτέ.

Δύο παίκτες που είναι στο στόχαστρο και αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας στο patragoal.gr είναι ο Κώστας Αντωνόπουλος που διακρίθηκε στην φετινή Νίκη Προαστίου και αγωνίζεται ως 10αρι και ενίοτε και ως σέντερ φορ. Επίσης στο στόχαστρο είναι και ο Πατρινός, Θανάσης Σοφιανόπουλος από την Κ-19 του Παναιτωλικού που ανήκει όμως στη Νίκη Προαστείου.