Πάτραι: Στις ακαδημίες ο Ν. Ντόμας, μία επιστροφή

Ο ΑΠΣ Πάτραι προχωράει σε σημαντική ενίσχυση στο προπονητικό του επιτελείο και στις ακαδημίες του, με τον Νίκο Ντόμα να αναλαμβάνει διπλό ρόλο στην ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Ντόμας θα είναι βοηθός προπονητή στο πλευρό του Νίκου Λουμπαρδέα στην πρώτη ομάδα, ενώ παράλληλα θα αναλάβει καθήκοντα προπονητή στις ακαδημίες του συλλόγου. Με την εμπειρία του, ο Ντόμας αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των νεαρών ταλέντων και στην ενίσχυση των υποδομών του Πάτραι.

Στο μεταξύ, στο μεταγραφικό μέτωπο, ο Δημήτρης Μητρόπουλος επιστρέφει στην ομάδα μετά τον δανεισμό του στην Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε παραχωρηθεί στην ομάδα της Αιγιάλειας και τώρα επιστρέφει έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους “πράσινους”. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν δύο χρόνια ο Μητρόπουλος είχε πραγματοποιήσει αρκετές συμμετοχές με την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποδεικνύοντας την αξία του.

Η ομάδα του Πάτραι φαίνεται να επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη των νέων παικτών της, τόσο με την επιστροφή του Μητρόπουλου όσο και με την ενίσχυση του προπονητικού της επιτελείου, κάτι που δείχνει τη στρατηγική της για το μέλλον.