Πέρασε σαν σίφουνας από την Ροδιά ο Αστέρας Τέμενης

Παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το χθεσινό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλων Αιγίου καθώς επιβλήθηκε με το εξωπραγματικό 0-6 και έβαλε γερές βάσεις για την παραμονή στην Β κατηγορία καθώς την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Άβυθο και σε περίπτωση νίκης θα ανανεώσει το ραντεβού του για την ερχόμενη σεζόν στην Β κατηγορία, κάτι που θέλει να κάνει και ο Απόλλων Αιγίου που θα ταξιδέψει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την ΑΕ Αρόης,με τους “μπλε” να θέλουν μόνο νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή στην Β κατηγορία.

Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα του Αστέρα Τέμενης ήταν ελαφρώς καλύτερη από τον αντίπαλο της και κατάφερε στο 41′ να ανοίξει το σκορ με πολύ ωραίο πλασέ του Γιαννοπούλου εντός περιοχής.

Στο 45′ και στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Μαυρούλιας με ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, ένα τέρμα όπου φάνηκε κομβικό για την συνέχεια του 2ου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρής στο 57′ και ο Κουτρουμπίνας στο 68′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Στο 77′ ο Μαρής με πολύ ωραία ατομική ενέργεια από τον χώρο της μεσαίας γραμμής,και σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-5.

Το τελικό 0-6 διαμορφώθηκε στο 80′ με σκόρερ τον Ντοντάι.

Συνθέσεις :

Απόλλων Αιγίου : Πετρόπουλος, Παπασούλης, Παλαιολογόπουλος, Χίλα, Τρακαδάς, Κεφαλωνίτης, Ντόγια (70′ Λαμπρακόπουλος),
Λαμπίρης, Λαλιώτης, Μετζάι (70′ Καραντζιάς), Θεοδωρακόπουλος.

Αστέρας Τέμενης : Μπαλαφούτης, Λελούδας, Γκιόκα (65′ Ζαφειρόπουλος),
Θεοδωρόπουλος, Οικονόμοπουλος, Βαγγελάτος, Μαρής, Μαυρούλιας (65′ Μανίκας), Γιαννόπουλος (78′ Ντοντάι), Τάφα (85′ Κουτρουμπίνας), Κουτρουμπίνας.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς