Πέρασε στους “4” και πάει για το “θαύμα”

Ο Διαγόρας πέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης Ψαθοπύργου και πήρε το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου.

Το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου άνοιξε το σκορ στο 8’ της συνάντησης με τον Αλεξανδρή, ενώ στο 15’ η Αναγέννηση έχασε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν από τα 11 βήματα ο Αθανασόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαρδάκη ο οποίος απέκρουσε κρατώντας το 0-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αλεξανδρής σημάδεψε το δοκάρι και στο 32’ βρήκε το δρόμο για να «γράψει» το 0-2. Στο 23’ οι Βραχνιώτες είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Γεωργαντόπουλος όπως και στο 47’ με τον Καραμπούλα. Το 0-3 ήρθε στο 58’ με τον Σπανό για να μειώσει στο 75’ η Αναγέννηση με τον Καλούδη σε 1-3 και στο 80’ σε 2-3 με τον Τζανετή.

Τελικά στο 92’ ο Διαγόρας σημείωσε το 4-2 και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του θεσμού. Oι Βραχνιώτες τώρα επικεντρώνονται στο ματς με το Διαβολίτσι όπου θέλουν μόνο νίκη και παράλληλα, να μην κερδίσει ο Παναγρινιακός στο Αίγιο.

Συνθέσεις:

ANAΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Γεωργόπουλος, Σουλιώτης, Αθανασόπουλος, Χρονόπουλος (89’ Τζιμάνης), Τελέγκος, Παρίσης (60’ Νικολάτος), Καράγιωργας, Κουσελάς, Καρβούνης (60’ Παπαδόπουλος), Παπαπέτρος (32’ λ.τ. Τζανετής- 89’ Μπούρδος), Καλούδης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Α. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος (71’ Αλιφιεράκης), Δημόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαρρής (45’ Καραμπούλας), Ν. Βλασόπουλος, Αποστολόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Αλεξανδρής (57’ Σκεπετάρης), Γεωργαντόπουλος (57’ Σκούρτας), Σπανός.