Πήγασος Μπεγουλακίου: Κοντά σε προσθήκες, άλλο ένα δυνατό φιλικό!

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται στον Πήγασο Μπεγουλακίου και το Σάββατο (15/10) έχει προγραμματιστεί ένα δυνατό φιλικό απέναντι στον Ίκαρο Λακκόπετρας εκτός έδρας. Οι “βυσσινί” στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα παίξουν στο χορτάρι της Ακράτας και προετοιμάζονται κατάλληλα από τώρα γι΄ αυτό το ματς.

Την περασμένη εβδομάδα οι Μπεγουλακιώτες επικράτησαν με 3-0 της Δόξας Παραλίας σε φιλική αναμέτρηση με δύο γκολ του Νίκου Αποσκίτη και ένα του νεαρού Προσκεφαλά. Στον Πήγασο παράλληλα με την προετοιμασία τους, κάνουν τις κινήσεις τους για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, παρόλο που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι «χειροπιαστό».

Είναι κοινό μυστικό ότι συμμετέχει στις προπονήσεις του συλλόγου ο πολύπειρος στόπερ Νίκος Ανδριέλος. Επίσης τις τελευταίες ημέρες έχει ενταχθεί στις προπονήσεις ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής προερχόμενος από την Κόρινθο. Είναι φοιτητής, αγωνιζόταν στην Ελλάς Βέλου και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.

Τέλος οι “βυσσινί” κινούνται για την απόκτηση ενός κίπερ. Η… διευρεύνηση συνεχίζεται, αλλά προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάτι καλό.