Πήγασος Μπεγουλακίου: Πάει για “μπαμ” από Γ΄Εθνική, κοντά σε Αποσκίτη

Σε εξέλιξη για τα καλά βρίσκεται ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει τον Πήγασο Μπεγουλακίουστην Α’ Κατηγορία.

Τελευταία ανανέωση ο νεαρός Χριστόφορος Ζαρναβέλης ο οποίος τραυματίστηκε μεσούσης της χρονιάς και δεν βοήθησε τους “βυσσινί”. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει το patragoal.gr στους Μπεγουλακιώτες θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική περίοδο ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος, Νίκος Αποσκίτης, καθώς απομένουν τα τυπικά!

Σημαντική κίνηση από το σωματείο που δείχνει και τις υψηλές βλέψεις που έχει και στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι “βυσσινί” είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός μέσου από τη Γ΄Εθνική.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και άλλες ανανεώσεις, αλλά και μεταγραφές όπου χρειαστεί ώστε ο σύλλογος να είναι και πάλι ανταγωνιστικός στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του.

Παραμονή Ζαρναβέλη

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Ζαρναβέλη Χριστόφορο. Για 2η χρόνια θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας ο Χριστόφορος , ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής που όμως μετά το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού και σίγουρα ήταν μια πολύ σημαντική απώλεια, που επηρέασε την ομάδα .

Ο Ζαρναβέλης αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, είναι ένας εξαιρετικός χειριστής της μπάλας και στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε κατάφερε να ξεχωρίσει και να κάνει την διαφορά. Χριστόφορε,το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Πήγασου σου εύχεται πρώτα υγεία και φυσικά πολλές διακρίσεις και επιτυχίες“.