Πήγασος Μπεγουλακίου: Παρελθόν μετά από 5 χρόνια ο Ν. Αποσκίτης

Μετά από πέντε αξέχαστα χρόνια γεμάτα πάθος, νίκες και έντονα συναισθήματα, ο πολύπειρος Νίκος Αποσκίτης αποχαιρετά τον Πήγασο Μπεγουλακίου. Σε μία συγκινητική δήλωση, ο Αποσκίτης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη πορεία του με την ομάδα.

Ο παίκτης δήλωσε στο patragoal.gr:

“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Αντωνόπουλο, για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Η στήριξή του και η αφοσίωσή του στην ομάδα είναι παραδειγματική. Επίσης, ευχαριστώ τη διοίκηση του Πήγασου Μπεγουλακίου έναν προς έναν για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την τιμή που μου έκαναν να με έχουν στην ομάδα τους.

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου, που με την παρουσία τους και το πάθος τους έκαναν κάθε παιχνίδι ξεχωριστό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Νιοτόπουλο και στον φίλαθλο της ομάδας, ‘Τσίρο’, για την αμέριστη υποστήριξη και το ζεστό καλωσόρισμα που μου έδωσαν από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ τον προπονητή Θόδωρο Λαμπρόπουλο και όλους τους συμπαίκτες μου αυτά τα χρόνια, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να σημειώσω γκολ.

Αντίο εις το επανιδείν. Ίσως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν. Μέχρι τότε, εύχομαι στον Πήγασο Μπεγουλακίου κάθε επιτυχία και συνέχεια στις μεγάλες νίκες!”

Με αυτά τα λόγια, ο Νίκος Αποσκίτης κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας του, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά αφοσίωσης συνδυάζοντας την τα από σπουδαία γκολ. Ο Πήγασος Μπεγουλακίου χάνει έναν πολύτιμο παίκτη, αλλά οι αναμνήσεις των κοινών στιγμών θα παραμείνουν ζωντανές στη μνήμη όλων.