Πήραν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα οι “ταύροι” της Βάρδας

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σημείωσε ο ΠΑΟ Βάρδας απέναντι στην Εράνη Φιλιατρών, με τους “ταύρους” να κερδίζουν εύκολα με 3-0.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήρθε από πλευράς γηπεδούχων, με τον Μπίσα να πιάνει το σούτ στο 9′ λεπτό και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 19′ λεπτό ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Βάρδας με απευθείας εκτέλεση φάουλ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σαββίδη και να ανοίξει το σκορ, ενώ τρία λεπτά μετά έστρωσε έτοιμο γκόλ στον Πλαστουργό, ο οποίος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Ηλία Φωτόπουλου.

Στο 33′ λεπτό ήταν η σειρά του Παπασπηλιόπουλου να χρηστεί σκόρερ, αφού μετά την σέντρα του Λαθύρη έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της Εράνης.

Δύο λεπτά μετά η ομάδα των Φιλιατρών κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπάρκα, αλλά ο Ηλιόπουλος που ανέλαβε να το εκετελέσει, νικήθηκε από τον πορτιέρο των γηπεδούχων Βορύλλα.

Στο β’ μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, με την Εράνη να προσπαθεί να σημειώσει το γκόλ της τιμής, αλλά σε δύο περιπτώσεις σούτ των Κωνσταντόπουλου και Μπάρκα, ο Βορύλλας κράτησε ανέπαφη την εστία του.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ : Βορύλλας, Παπαχριστόπουλος, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Κούστα, Λαθύρης (75′ Δουλαβέρης), Μπίσα (90′ Β. Στεργιόπουλος), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (90′ Κ. Στεργιόπουλος), Θεοφάνης, Μαστραντωνάκης (82′ Τσρκούρας).

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ : Σαββίδης, Καπλάνης, Μπινιώρης, Σάμσον, Αναστασόπουλος, Στραβάκος (78′ Γκελγκέρια), Μπάρκας, Πέππας, Γκεβόρι (57′ Δημητρίου), Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος.