Πήρε και τον Μπίρμπα η Παναχαϊκή!

Προσθήκη με το βλέμμα όχι μόνο στο σήμερα αλλά και στο… αύριο είναι του Αλέξη Μπίρμπα στην αντρική ομάδα μπάσκετ της Παναχαϊκής.

Ο 22χρονος ύψους 1,90μ. και εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης θα φορέσει τα κοκκινόμαυρα με τους ανθρώπους του συλλόγου να πιστεύουν στις ικανότητές του, βάζοντας στην ομάδα ένα πατρινόπουλο, στην προσπάθεια να «χτίσουν» ένα κορμό παικτών για τα επόμενα χρόνια γύρω από αυτή την ηλικία.

Ο Μπίρμπας (είναι ήδη πτυχιούχος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου) τα τελευταία χρόνια έχει πολύ καλές σεζόν με τις φανέλες των Γαλήνης και Παναχαϊκού στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, κάνοντας πλέον το μεγάλο βήμα στην καριέρα του ερχόμενος στην Παναχαϊκή.

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής καλωσορίζει τον Αλέξη Μπίρμπα στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία και καλή μπασκετική χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μπίρμπας: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Από τη δική του πλευρά το νέο απόκτημα της Παναχαϊκής δήλωσε για τον ερχομό του στην ομάδα: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στον ιστορικό σύλλογο της Παναχαϊκής.

Η διοίκηση της ομάδας και ο coach Ζίζηλας μου εξήγησαν το πλάνο για τη καινούργια σεζόν και είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση.

Πιστεύω ότι με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες καθώς και με τις προσθήκες που έγιναν θα ανταπεξέλθουμε στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και θα δώσουμε στον κόσμο μας αυτό που του αξίζει. Την νίκη σε κάθε παιχνίδι».