Πήρε ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου ο Ατρόμητος Πατρών

Ο Ατρόμητος Πατρών παρέμεινε στην κορυφή του Α΄ Ομίλου, αφού πέρασε από το επικίνδυνο Σαραβάλι, με επαγγελματικό διπλό επί του Αχαιού (0-2), παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο στα Ζαρουχλέϊκα.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 11΄ ένα σουτ του Νίκου Γραμματικόπουλου από τα δεξιά που κατέληξε άουτ. Στο 27ο λεπτό οι γηπεδούχοι συνδυάστηκαν όμορφα, ο Φραντζής έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μπίτι έδιωξε με τα πόδια.
Στο 28ο λεπτό είχαμε το 0-1 , ύστερα από ωραία ενέργεια του Στεργίδη από τα δεξιά, θα «σερβίρει» με σέντρα στο Γκάτση που από κοντά, δεν θα δυσκολευτεί να ανοίξει το σκορ.

Στο 35ο λεπτό πανομοιότυπη φάση με το γκολ, με τον Κωστή να δημιουργεί αυτή τη φορά από τα αριστερά και τους αμυντικούς του Αχαιού να διώχνουν πριν ο Γκάτσης κάνει το 0-2. Στο 42΄ είχαμε το πολύ καλό σουτ του Αρβανίτη που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 48΄ οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι για χέρι του Αρβανίτη, αλλά ο ρέφερι Χρονάς συνέχισε κανονικά το ματς. Στο 60΄ Στεργίδης και Κωστής «έκρυψαν τη μπάλα» ο δεύτερος βρέθηκε τετ α τετ, αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από την εστία του Μπακάλη με την παρέμβαση του δεύτερου.

Στο 67΄ κερδισμένο κόρνερ για τους «πορτοκαλί», αφύλακτος στο ύψος της μικρής περιοχής ο προωθημένος Πανταζόπουλος με σουτ από κοντά έγραψε το 0-2. Στο 72΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το πολύ καλό σουτ του Κίμη Αποστολόπουλου που πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 88΄ καλοεκτελεσμένο φάουλ του Νικολακόπουλου έδιωξε στη γωνία του ο Μπακάλης σωτήρια.

Συνθέσεις:

Αχαιός Σαραβαλίου (Π. Χρηστίδης): Mπακάλης, Μπακατσέλος, Γιαννέλος, Ρίλντι, Φραντζής (76΄Καλουρίτης), Μαντάς, Γ. Γραμματικόπουλος, Νάτσης (76΄ Σαριδάκης), Καραπιπέρης, Ν. Γραμματικόπουλος, Σωτηρόπουλος (31΄ λ.τ. Κλουκινιώτης).

Ατρόμητος Πατρών (Σ. Πεφάνης): Μπίτι, Μακρής (76΄Μπακόπουλος), Πανταζόπουλος (76΄Παπασπυρόπουλος), Σπανός, Νικολακόπουλος, Λαζανάς, Στεργίδης, Αποστολόπουλος, Αρβανίτης (81΄Γκότσης), Γκάτσης, Κωστής.