Πήρε τον βαθμό η Φλόγα και τον έκοψε από το Ζαβλάνι

Μεγάλη νίκη απέναντι στο Ζαβλάνι με 2-1 σημείωσε η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου, για την 14η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του β’ ομίλου της Γ’ Κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν την νίκη και να προσθέσουν έναν βαθμό στην βαθμολογία τους στα Play Off, πόντο τον οποίο απώλεσαν οι “κόκκινοι” του Ανδρέα Σέρρου, οι οποίοι γνώρισαν την 3η φετινή τους ήττα.

Στο 15′ λεπτό ο Π. Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα του Ζαβλανίου, βρέθηκε απέναντι από τον Αγοράκη τον οποίο και πλάσαρε για το 1-0. Τέρμα για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν για οφσαίντ οι φιλοξενούμενοι.

Το Ζαβλάνι κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, όταν σε κόρνερ του Κωστόπουλου, ο Μπακούρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κατσίκη για το 1-1.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι έψαξαν πιο έντονα το τέρμα της νίκης, είχαν καλές στιγμές με τους Κωστόπουλο και Χότζα να φτάσουν σε κάποιο τέρμα, αλλά τελικά η Φλόγα ήταν αυτή που εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Ζαβλανίου και ο Βογιατζής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Μάλιστα αυτό έγινε αμέσως με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και ουσιαστικά με την πρώτη του επαφή με την μπάλα.

Το Ζαβλάνι πίεσε για την ισοφάριση και είχε μεγάλη στιγμή στο 90′ λεπτό, με το πλασέ του Κωστόπουλου να “γλύφει” το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων και το 2-1 να μην αλλάζει μέχρι το τελικό σφύριγμα του κ. Παπαχρήστου.

Πλέον όλα θα κριθούν στα μπαράζ, όπου Ζαβλάνι, Αργυρά, Φλόγα Ροδιάς και Φλόγα Κάτω Καστριτσίου θα αναμετρηθούν σε μίνι-πρωτάθλημα δύο γύρων, για δύο θέσεις που θα οδηγήσουν στην Β’ Κατηγορία. Η ομάδα του Ζαβλανίου θα ξεκινήσει με 11 βαθμούς, Αργυρά και Φλόγα Ροδιάς με 10 βαθμούς, ενώ η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου με 9 βαθμούς.

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 5/3 στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαϊας.

ΦΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ : Κατσίκης, Ε. Κουτσουμπελίτης, Βιτωράτος, Χαϊδας, Μπουρνάκας, Ι. Κουτσουμπελίτης, Μπαντούνας, Παρασκεύοπουλος (74′ Βογιατζής), Ν. Παπαδόπουλος (46’ Μητρόπουλος), Ζαφειρόπουλος, Π. Παπαδόπουλος

ΑΠΣ ΖΑΒΛΑΝΙ : Αγοράκης, Ασημακόπουλος, Καρπάνος, Ξυπολιάς, Μπακούρος, Παπασπυρόπουλος, Λαχανάς (43’ Μούκας), Κούντας (72’ Ζησιμόπουλος), Σανδραβέλης, Χότζα (83’ Μπασιλάρης), Κωστόπουλος