Πήρε το θρίλερ ο Προμηθέας και πέρασε στα ημιτελικά της Basket League

Σε ένα ματς «ροντέο» ο Προμηθέας κέρδισε στις λεπτομέρειες και μετά από μία παράταση κατάφερε να προκριθεί στους τέσσερις της Basket League επικρατώντας της αξιόμαχης ΑΕΚ

Ο Προμηθέας κέρδισε την ΑΕΚ για δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες (77-75), έκανε το 2/2 στη σειρά και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League σε ένα πραγματικό «θρίλερ»!

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά είχε το προβάδισμα από νωρίς, βρέθηκε στο +9 με έξι λεπτά για το τέλος, η ψυχωμένη ΑΕΚ όμως ήταν εντυπωσιακή και οδήγησε το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης. Στο τέλος ο Προμηθέας ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και εκμεταλλευόμενος τα λάθη των φιλοξενούμενων στο έπακρο πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζεράι Γκραντ με 18 πόντους, 14 ριμπάουντ και 3 τάπες, ενώ ακολούθησε με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Μπράιαν Ανγκόλα είχε 22 πόντους αλλά με μόλις 7/20 σουτ για την ΑΕΚ, που έχασε με τραυματισμό στο γόνατο λίγο πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου τον Άντι Ράουτινς.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 39-29, 57-48, 65-65, παρ. 77-75