Παναχαϊκή: Ήρθαν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων, νέο φιλικό τεστ

Στα χέρια των ανθρώπων της Παναχαϊκής βρίσκονται από σήμερα τα δελτία των νεοαποκτηθέντων, καθώς εκδόθηκαν από την ΕΠΟ. Από τη στιγμή που η φορολογική ενημερότητα έφτασε στα γραφεία της Ομοσπονδίας ήταν θέμα χρόνου να εκδοθούν και τα δελτία των παικτών.

Οι άνθρωποι της ομάδας «έτρεξαν» όλο αυτό το διάστημα τρεις ξεχωριστούς φακέλους για ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ και DTMS. Τα δελτία εκδόθηκαν, αφού έγινε η διαδικασία με το σύστημα TMC για να είναι όλα νόμιμα. Από φέτος άλλαξε και η έκδοση δελτίων για τους Έλληνες παίκτες και η ΠΑΕ ακολούθησε την διαδικασία με το σύστημα DTMS για να πάρει τα δελτία των Ελλήνων παικτών που απέκτησε στην μεταγραφική περίοδο.

Πρόκειται για μια ηλεκτρονική διαδικασία την οποία μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει η Παναχαϊκή και άλλες τέσσερις ομάδες. Μην ξεχνάμε πως πέρυσι από αυτή τη διαδικασία βγήκαν άκυρα 4 δελτία και οι «κοκκινόμαυροι» έμειναν με ρόστερ 20 ατόμων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κοτσώνης Υμεράι, Ατανάκοβιτς και Όρλαντιτς δεν μπόρεσαν να παίξουν μέχρι τον Ιανουάριο, λόγω των κακών χειρισμών, κάτι το οποίο ξεπεράστηκε φέτος.

Φιλικό τεστ και την Κυριακή

Διπλό φιλικό για την Παναχαϊκή το σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου. Αύριο, Σάββατο θα παίξει με τον Λεβαδειακό και την Κυριακή με τη Θύελλα Πατρών. Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο «Φώτης Αραβαντινός».