Παναχαϊκή: Δύσκολα κερδίζει, αλλά και δύσκολα χάνει!

Τοπίο που δείχνει ότι ουδείς μπορεί να κάνει πρόβλεψη για κανένα αποτέλεσμα, έχει διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2.

Καμία ομάδα δεν δείχνει ικανή να κάνει σερί νικών και να ξεφύγει από τους αντιπάλους της.

Η Παναχαϊκή, κατάφερε, να μην ηττηθεί στα Χανιά, αλλά χρειάζεται πλέον τη νίκη στον αγώνα με τον Εργοτέλη που είναι η ομάδα – έκπληξη του πρωταθλήματος.

Βέβαια, σε ένα τέτοιο αμφίρροπο πρωτάθλημα, όπου όλοι μπορούν να κόψουν βαθμούς απ’ όλους, και η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα, εφόσον κερδίσεις τη Ξάνθη την επόμενη εβδομάδα στην Πάτρα.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκε σήμερα για έναν σκοπό, να κρατήσει το «μηδέν» και να πετύχει το γκολ της νίκης.

Δεν κατάφερε να το πετύχει στις φάσεις που δημιούργησε, έμεινε στο «Χ» που την κρατάει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, βάζοντάς την όμως σε… πειρασμό να αναζητήσει το τρίποντο επί του νεανικού Εργοτέλη.

Η Παναχαϊκή απέδειξε σε ένα ακόμη ματς, ότι δύσκολα κερδίζει, αλλά και δύσκολα την κερδίζει!

Ένα αξιόμαχο σύνολο που έχει «δουλευτεί» από το Νίκο Παπαδόπουλο που έχει πλάνο στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες προσπαθούν να το ακολουθήσουν πιστά. Μου άρεσε σήμερα η ομάδα. Και πάθος είδα και δυνατές μονομαχίες. Απλά, έλειψε το γκολ.

Ο Εργοτέλης θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, έχοντας καταφέρει να έχει περισσότερους βαθμούς στα εκτός έδρας ματς που είναι η δύναμή του.

Η Παναχαϊκή οφείλει, αν θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στην συνέχεια, να κερδίσει τα δύο επόμενα ματς με Εργοτέλη και Ξάνθη.

Αν το καταφέρει, θα πάει με άλλον αέρα στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, αν όχι, ανάλογα και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, θα αναγκαστεί λογικά να κυνηγήσει…

Άλλο να είναι καβάλα στ’ άλογο και άλλο να κυνηγάς συνεχώς…

Υ.Γ. Η Δόξα Δράμας στο ματς με την Παναχαϊκή δε μου γέμισε το μάτι. Σήμερα, που την είδα με τον Ιωνικό, μου άρεσε αρκετά. Σε αντίθεση με τους Νικαιώτες και τη Λιβαδειά που παρά τα όσα ακούω και βλέπω, δεν τα λες και γκράντε φαβορί…  

Νίκος Παπαστεφανάτος