Παναχαϊκή: Ο κλεισμένος Λαρέα, ο έμπειρος χαφ και ο σέντερ φορ

Με την Παναχαϊκή να έχει μπει από χθες στο γήπεδο και να ανεβάζει σιγά σιγά στροφές στο αγωνιστικό μέρος, πλέον το ενδιαφέρον έχει μεταφερθεί στο μεταγραφικό κομμάτι και την ενίσχυση που αναμένεται σε συγκεκριμένες θέσεις.

Όπως δήλωσε και στην πρώτη ο προπονητής της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος, η Παναχαϊκή θα κινηθεί για τρεις παίκτες, ένα στοπερ όπου κατά 99% θα είναι ο Χουαν Λαρέα- έχει υπάρξει καταρχήν συμφωνία και απομένουν τα τυπικά, ένα χαφ  ο οποίος φέρεται να έχει βρεθεί και ήδη γίνονται συζητήσεις μαζί του για να κλείσει αλλά και ένας σέντερ φορ.

Για τον σέντερ φορ δεν έχει διαρρεύσει κάτι αλλά η λογική λέει πως η Πατρινή ομάδα θα κινηθεί για κάποια έμπειρη για την κατηγορία λύση που μαζί με τους νεαρούς Ζυγκερίδη, Κουλούρη αλλά και τον πιο «ψημένο» Αλεξόπουλο, θα προσφέρουν λύσεις στο τεχνικό επιτελείο.

Πάντως πρόθεση του Σούλη Παπαδόπουλου είναι  στις αρχές Αυγούστου να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφικές κινήσεις και όλοι οι παίκτες να βρίσκονται στο Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.