Παναχαϊκή όνομα και πράγμα!

Η Παναχαϊκή έβγαλε πάθος, δυναμισμό, είχε πολλές τελικές και πήρε δίκαια νίκη κόντρα στους Δραμινούς με 2-1, «ζωντανεύοντας» τις ελπίδες για είσοδο στην εξάδα.  

Ναι αυτή την Παναχαϊκή θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο και ας μην κερδίζει. Οι παίκτες έβγαλαν επιτέλους πάθος, δύναμη, ένταση και επιτέλους είδαμε φάσεις δημιουργικές. Ο Χρήστος Καραπίτσος στις προπονήσεις αφύπνισε τους παίκτες, έκανε τις κατάλληλες αλλαγές και η Παναχαϊκή κατάφερε να πανηγυρίσει ένα τρίποντο που τον κρατάει ζωντανή για τα πλέι οφ, έχοντας πλέον στο… χέρι της την υπόθεση «εξάδα». Και το λέμε αυτό, γιατί θα αντιμετωπίσει στην Αγυιά Εργοτέλη και Χανιά που έχουν τον ίδιο στόχο.

Οι “κοκκινόμαυροι” μετά από αρκετό καιρό έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, έδειξαν πόσο θέλουν το παιχνίδι. Είχαμε ξεχάσει πως είναι να βγάζουν φάσεις οι παίκτες της Παναχαϊκής, όμως τώρα το έκαναν και με το παραπάνω. Έμπαιναν στις φάσεις πρώτοι, δεν έχαναν τις θέσεις τους και ήταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του Καραπίτσου.  Παρά τις απουσίες άπαντες ήταν εξαιρετικοί, κατάλαβαν την κρισιμότητα του παιχνιδιού και έδωσαν μια… ανάσα στην Παναχαϊκή με τους τρεις βαθμούς, αλλά και ψυχολογία στους ίδιους τους τους εαυτούς για την συνέχεια.

Στο τέλος της αναμέτρησης το “Παναχαϊκή” που ακούστηκε δυνατά από τους παίκτες της ομάδας που μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου τα λέει όλα για το άγχος που υπήρχε, το πάθος που χρειαζόταν και φυσικά το «τσιπάκι» που έπρεπε να γυρίσει για να ξυπνήσει ξανά η ομάδα της Πάτρας!