Παναχαϊκός: Δεν θύμισε την ομάδα των τελευταίων χρόνων

Ο Παναχαϊκός (φώτο αρχείου) τερμάτισε στην 14η θέση στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, μετά την επίσημη διακοπή.

Η ομάδα του Σπύρου Βουκελάτου μάζεψε σε 20 αγωνιστικές μόλις 11 βαθμούς πραγματοποιώντας αρκετά μέτρια πορεία. Αρκετοί σοβαροί τραυματισμοί για την ομάδα του Σουλίου (Βλασόπουλος Τ., Καρύδας Κ. Νικολόπουλος Β. , Γούλας Γ. , Αργυρόπουλος Ν. , Κεπενός Φ. ), αλλά και πολλά ζητήματα κάθε Κυριακή με τον καταρτισμό αποστολής, λόγω μικροτραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος είχαν μόλις 7 φορές πλήρη 18αδα, έφεραν το σύλλογο σε αυτή τη θέση.

Συνολικά μέτρησε 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 13 ήττες. Οι δύο νίκες προήλθαν τη 4η αγωνιστική απέναντι στον Φαραϊκό με σκορ 3-0 και τη 10η αγωνιστική με τον Αχαϊκό εκτός έδρας με σκορ 3-2. Επίσης το συγκρότημα του Βουκελάτου είχε μια βαριά ήττα στο πρωτάθλημα από τον Φαραϊκό την 19η αγωνιστική με σκορ 9-1.

Η επιθετική γραμμή δεν ήταν και η καλύτερη φέτος, καθώς  σκόραρε μόλις 18 γκολ, ενώ η αμυντική γραμμή ήταν πολύ κακή με 49 γκολ παθητικό. Πρώτος σκόρερ του Παναχαϊκού αναδείχθηκε ο Βεργίνης Δ. με 8 γκολ. Επίσης πρώτος σε ασίστ είναι ο Πουλής Σ. με 5 και ακολούθησαν οι Βεργίνης Δ. και Κανελλόπουλος Μ. με 3 ασίστ.

Πρώτος σε χρόνο συμμετοχής είναι οι Πουλής Σ. με 1800′,  Σωτηρόπουλος Π. επίσης με 1800′ ,  Κανελλόπουλος Μ. με 1763′, Νικολόπουλος Β με 1721′ και Σταύρακας Γ. με 1703′.