Πανηγύρισαν νίκη και οι 68 ομάδες στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας

Τη χαρά της νίκης κατάφεραν να γευτούν, έστω και για μία φορά όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας.

Στο τέλος τους έφτασαν τα φετινά πρωταθλήματα της Αχαΐας, αφήνοντας «γλυκιά» γεύση σε όλες τις ομάδες, αφού και οι 68 που ξεκίνησαν στις κατηγορίες της ΕΠΣΑ, μπόρεσαν να γευτούν την επιτυχία της νίκης.

Την μοναδική ομάδα που δεν συμπεριλάβαμε είναι ο Α.Ο. Ψηλαλωνίων ο οποίος αποσύρθηκε με το “καλημέρα” στον Β΄ Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό Φίλων και τον Ρομαϊκό που αποχώρησαν μετά τον Ιανουάριο.

Στην Α΄ Κατηγορία τις περισσότερες νίκες είχε ο πρωταθλητής Αχαΐας Ατρόμητος Πατρών (24), ενώ στον 2ο όμιλο περισσότερες φορές πανηγύρισε ο Άρης Πατρών που είχε συνολικά 22 νίκες.

Τις περισσότερες νίκες στη Β΄ Κατηγορία σημείωσε η Δάφνη Πατρών (21), (19) είχε ο Άτλας, ενώ (17) είχε ο πρωταθλητής Αστέρας Λεοντίου στον β΄ όμιλο.

Στις ομάδες με τις λιγότερες επιτυχίες, μία και μοναδική νίκη είχαν οι Πετεινοί κόντρα στον Αίαντα (6-1). Η ομάδα που έδειχνε πως δεν θα τα καταφέρει, ο Αίας Ανθούπολης, κατόρθωσε στο φινάλε να επικρατήσει με 2-1 των Πετεινών, μπαίνοντας και αυτή στη λίστα.

Τέλος ο Ολυμπιακός Φίλων που αγωνίστηκε μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων και εν συνεχεία αποσύρθηκε σημείωσε δύο ιστορικές νίκες κόντρα σε Νεάπολη Πατρών (1-0) και Κρίνο (3-1).