Πανμοβριακός: “Λύπη για την εχθρική διαιτησία του, έκανε χειρονομία”

Η διοίκηση του Πανμοβριακού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Μετά την λήξη του σημερινού αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον Ατρόμητο Πατρών(2-0) βρισκόμαστε στην δυσάρεστη, για μας, θέση να βγάλουμε αυτή την ανακοίνωση!!!

Μια δεύτερη ανακοίνωση διαμαρτυρίας μετά το παιχνίδι στα Προσφυγικά απέναντι στον Άρη Πατρών, στην οποία το βίντεο μας δικαίωσε στο έπακρο για τα όσα αναφέραμε σε εκείνη την ανακοίνωση!!!

Έτσι και σήμερα βρεθήκαμε προ εκπλήξεως και πραγματικά λυπούμαστε για την εχθρική διαιτησία του κυρίου Φωκά απέναντι στην ομάδα μας!!!

Και πραγματικά αναρωτιόμαστε ποιός ο λόγος αυτής της συμπεριφοράς;

Μια διαιτησία η οποία οδήγησε τους παίκτες και την διοίκηση μας να θέλουν να αποχωρήσουν από το γήπεδο μετά τα όσα διαδραματίστηκαν εντός των τεσσάρων γραμμών από την διαιτητική ομάδα της αναμέτρησης!!!

Ένας διαιτητής ο οποίος στέρησε από τους παίκτες μας την δυνατότητα να παλέψουν ως ίσοι απέναντι στους αντιπάλους τους και έκανε ένα γήπεδο να γελά και να εξοργίζεται ταυτόχρονα με τις αποφάσεις του!!!

ΥΓ1:Πραγματικά συμπεριφορές-χειρονομίες,όπως αυτή του κυρίου Φωκά στο τέλος του αγώνα σε παράγοντα της ομάδας μας, θεωρούμε πως δεν τιμούν κανέναν και μας λυπούν πολύ!!!

ΥΓ2: Ας μας εξηγήσει κάποιος ποιός ο λόγος όλης αυτής της εχθρικής διαιτητικής συμπεριφοράς απέναντι στην ομάδα μας;

ΥΓ3: Άραγε οι αρμόδιοι για την αξιολόγηση των διαιτητών τι βαθμό θα βάλουν σήμερα στον κύριο Φωκά;

ΥΓ4: Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Ατρόμητου Πατρών και τον φίλαθλο κόσμο της για την άψογη φιλοξενία τους και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στο εξής!!!