ΠΑΟ Βάρδας: “Πράσινος” ο Νικολακόπουλος, στο “κάδρο” ο Μπελεζάκης

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε την μεταγραφή του Αχαιού στόπερ, Σωτήρη Νικολακόπουλου. Ένας έμπειρος κεντρικός αμυντικός που ξέρει πολύ καλά την Γ΄ Εθνική και είναι ιδανική λύση για τα μετόπισθεν. Έτσι, μαζί με τον Παπασπηλιόπουλο θα είναι το δίδυμο των στόπερ στο νέο ΠΑΟ Βάρδας.

Ο Νικολακόπουλος, που πέρυσι μετά τον ΠΑΟΒ πήγε στον Ναυπακτιακό Αστέρα, είναι η έβδομη μεταγραφή των «πρασίνων» και θα ακολουθήσουν τρεις τουλάχιστον. Είχαν προηγηθεί οι Νίκος Καφεντζής, Βασίλης Βασιλόπουλος, Σάκης Πλαστουργός, Βασίλης Μαυρόπουλος, Βασίλης Παπασπηλιόπουλος και Νίκος Πυρρής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patragoal.gr στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχε και ο Βασίλης Μπελεζάκης που αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή την περσινή χρονιά και βρισκόταν σε συζητήσεις με ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2. Ο Μπελεζάκης είναι γεννηθείς στις 10/5/1997 και αγωνίζεται ως δεξί μπακ.

Την αγωνιστική περίοδο (2019-2020) στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας έπαιξε στον Παναιγιάλειο και στο δεύτερο μισό στον Ατρόμητο Πατρών. Στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 πραγματοποίησε 8 συμμετοχές με τους “κοκκινόμαυρους”.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού ΣΩΤΗΡΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ μετά την πάροδο περίπου οχτώ μηνών επιστρέφει στην ομάδα μας. Άπαντες στην οικογένεια του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».