Παπαθεοδώρου: «Δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες»

Ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του στη μεγάλη νίκη επί της Μούρθια.

Η πολύ καλή άμυνα και τα σημαντικά σουτ στο τέλος με πιο σημαντικό το καλάθι του Χάντερ Χέιλ στα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν τα «κλειδιά» της νίκης του Προμηθέα επί της Μούρθια, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Παπαθεοδώρου.

«Φυσικά, είναι μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του BCL. Με υπέροχη χημεία, υπέροχο ρόστερ κι έναν από τους καλύτερους προπονητές σε αυτό το επίπεδο. Μείναμε 2-3 φορές πίσω στο παιχνίδι, αλλά δείξαμε χαρακτήρα» δήλωσε ο τεχνικός των Πατρινών στη συνέντευξη Τύπου.

Και πρόσθεσε: «Βάλαμε κάποια πολύ κομβικά σουτ, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και τελικά πήραμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε, τους χρειαζόμαστε και την επόμενη βδομάδα στο πιθανότατα πιο σημαντικό, μέχρι τώρα, ματς της χρονιάς».

Όσο για τη διαιτησία, είπε: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Είχαν δύσκολη δουλειά να κάνουν γιατί ήταν ένα παιχνίδι με πολλές επαφές. Για μας, σημαντικό είναι να κάνουμε κριτική στους εαυτούς μας».