Παρελθόν η άσχημη διετία για τον Ίκαρο Πετρωτού

Άμεσα κατάφερε να επιστρέψει στην Β’ Κατηγορία ο Ίκαρος Πετρωτού, αφού στηριζόμενος για ακόμα μια χρονιά στα δικά του παιδιά από τις επιτυχημένες ακαδημίες του, κέρδισε την άνοδο ως 2ος, με την Γ’ Κατηγορία να αποτελεί πλέον μια “κακή ανάμνηση”. Θα έλεξε κανείς ότι τα δύο τελευταία χρόνια θα πρέπει να αποτελέσουν “παρελθόν” για την ομάδα του Πετρωτού, αφού έκανε βουτιά δύο κατηγοριών και από την Α’ Κατηγορία, γνώρισε ισάριθμους υποβιβασμούς και βρέθηκε στην Γ’ Κατηγορία.

Στην φετινή επιτυχημένη σεζόν, η ομάδα του Πετρωτού τερμάτισε την κανονική διάρκεια στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει 35 βαθμούς (δύο κάτω από τον πρώτοπόρο Ρομαϊκό) και έχοντας συνολικά τέρματα 54-19. Είχε συνολικά 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες στην κανονική διάρκεια, ενώ στην διαδικασία των μπαράζ συγκέντρωσε συνολικά 15 βαθμούς (5 νίκες, 1 ήττα), με τέρματα 19-5.

Έχασε μόλις την τελευταία αγωνιστική τον τίτλο του πρωταθλητή, αφού στο παιχνίδι με τον Πείρο Ισώματος και ενώ έπαιζε για δύο αποτελέσματα, γνώρισε την ήττα με 1-3.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού αναδείχθηκε ο Παναγιωτακόπουλος με 13 τέρματα ενώ ακολούθησαν με 10 τέρματα o Κλίτσας και με 9 τέρματα ο Ζιγούρας.

Συνολικά οι φετινοί σκόρερ της Αργυράς είχαν ως εξής : 13 τέρματα : Παναγιωτακόπουλος, 10 τέρματα : Κλίτσας, 9 τέρματα : Ζυγούρας, 7 τέρματα : Δριβήλας, Κοκκόης, Μακρυπόδης, 4 τέρματα : Φλώρος, 3 τέρματα : Κόλλιας, 2 τέρματα : Δρογγίτης, Χρυσανθακόπουλος 1 τέρμα : Δημητρακόπουλος, Μακρόπουλος, Οικονόμου, Παπασπυρόπουλος

Με την ίδια φιλοσοφία και με τα δικά του παιδιά, αναμένεται και την νέα χρονιά ο Ίκαρος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.