Παρθενική νίκη για τον Αχαϊκό στην Α’ Κατηγορία

Επιμέλεια : Π. Σουτζόγλου

Διαιτητής: Οικονόμου Κωνσταντίνος (Θανόπουλος Παναγιώτης, Μάστορας Χρήστος)

Σκόρερ: 8′ Κυριακού Κοσμάς, 37′ Μανθόπουλος, 45+1′ Καλόφωνος – 41′ Αντωνόπουλος, 83′ Σοφιανόπουλος

Παρθενική νίκη για τον Αχαϊκό στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε της Νίκης Προαστίου με σκορ 3-2, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β ομίλου της Α κατηγορίας.

Η νεοφώτιστη ομάδα του Χρήστου Γκρέκα πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς ο Αχαϊκός παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α κατηγορία. Άνοιξε το σκορ στο 8′ ο Κυριακού Κ και έκανε το 1-0, στη συνέχεια η Νίκη Προαστίου είχε δοκάρι στο 12′ με τον Σοφιανόπουλος ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Στο 32′ ο Μανθόπουλος έκανε το 2-0 με κεφαλιά, ωστόσο στο 41′ μείωσε ο Αντωνόπουλος με τον ίδιο τρόπο σε 2-1. Μετά από 5 λεπτά και συγκεκριμένα στο 45+1′ ο Καλόφωνος έκανε το 3-1 το οποίο ήταν σκορ ημιχρόνου.

Τέλος στο 83′ ο Παπαδόπουλος αστόχησε από την άσπρη βούλα, ωστόσο ο Σοφιανόπουλος πήρε το “ριμπάουντ” και κατάφερε απλά να μειώσει σε 3-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

2′ Πρώτο καλό σουτ για τον Αχαϊκό, με τον Μαρκόπουλο ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

8′ Γκοοολ για τον Αχαϊκό, Μετά από ωραία ενέργεια του Κυριακού Κ, έκανε σουτ με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

10′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Παπαδόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το πλασέ αλλά ο Σουγλέρης μπλόκαρε την μπάλα.

12′ Τεράστια ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Χρυσανθόπουλος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Σουγλέρη.

37′ Γκοοολ για τον Αχαϊκό, όταν ο Μαρκόπουλος εκτέλεσε το φάουλ προς στο δεύτερο δοκάρι, ο Μανθόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

41′ Γκοοολ για τη Νίκη, όταν ο Σταματάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

45+1 Γκοοολ για τον Αχαϊκό, έπειτα από την πάσα του Κυριακού Κ για τον Καλόφωνο, αυτός έκανε το σουτ από τα δεξιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

52′ Απίθανη ευκαιρία για τη Νίκη Προαστίου, όταν ο Καψή έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σουγλέρης δεν μπλόκαρε την μπάλα, στη συνέχει ο Παπαδόπουλος σουταρε και ο Μανθόπουλος έβγαλε την μπάλα πάνω στην γραμμή.

57′ Ωραίο δυνατό σουτ του Ντζάνη έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

62′ Πολύ καλό δυνατό σουτ του Φούντου έξω από την περιοχή, ο Σουγλέρης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

73′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη να μειώσει στο σκορ, όταν ο Καψή έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Σουγλέρη άουτ.

83′ Γκοοολ για τη Νίκη Προαστίου, όταν ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το πέναλτι η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Σοφιανόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.

86′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αχαϊκό, όταν ο Σταυριανός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Σταματάκης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ πριν μπει αυτή στα δίχτυα.

Συνθέσεις
Αχαϊκός (Χρήστος Γκρέκας) : Σουγλέρης, Παπαϊωάννου, Κυριακού Αλέξανδρος, Μανθόπουλος, Θωμάς, Μαρκόπουλος, Καλόφωνος, Τσάμης (53′ Σταυριανός), Κυριακού Κοσμάς, Στειακάκης (53′ Σαγκτάμι)(90′ Στρέκλας), Μπάρλας (61′ Ροδίτης)

Νίκη Προαστίου (Νίκος Πατρώνης) : Θεοδωρόπουλος, Σταματάκης, Χρυσανθόπουλος (88′ Θεοδωρακόπουλος ), Πολύδωρος, Σοφιανόπουλος, Διαμαντόπουλος (66′ Παπαχριστόπουλος), Ζεκιάι (50′ Καψή), Ντζάνης, Παπαδόπουλος, Αντωνόπουλος, Φούντος

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση