Πατρινός προπονητής στον Ευκλή Σορωνής

Ακόμη ένας προπονητής όπου άφησε και την Πάτρα και “ξενιτεύτηκε” είναι ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος ο οποίος βρίσκεται στην Ρόδο και θα προπονεί την ομάδα του Ευκλή στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Ο Σακελλαρόπουλος εκτός από προπονητής της ομάδας είναι και υπεύθυνος των τμημάτων της ακαδημίας, ενώ στόχος του Ευκλή είναι να επιστρέψει στην Α κατηγορία, μετά τον περσινό του υποβιβασμό.

Η ανακοίνωση: “Ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος ανακοινωνεται από την Ακαδημία του Α.Ε.Σ. Ευκλής Σορωνής σαν προπονητής και σαν υπεύθυνος τμημάτων της Ακαδημίας. Άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία έχοντας διατελέσει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στις ΠΑΕ Παναχαϊκή, ΠΑΕ Καλαμάτα, ΠΑΕ Θήβα κ.α.

Τα τελευταία 15 χρόνια ασκεί την προπονητική στα τμήματα υποδομών με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πέρασμα του από της Ακαδημίες της ΠΑΕ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ στο πλευρό του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Είναι κάτοχος του UEFA B,και κάτοχος του gooolkippikg β’. Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Ευκλή και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”.