«Πεντάρα» για τον Ατρόμητο Πατρών που πέρασε μηνύματα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Ταξιάρχης
ΣΚΟΡΕΡ: 23’ 55’ Χριστόπουλος, 32’ Παλούκης, 43’ Αναγνώστου, 86’ Τσάκωνας – 30’ Θεοδωρακόπουλος

O Ατρόμητος επικράτησε με 5-1 της Αρόης και έκανε ακόμα ένα βήμα για την είσοδό του στην προνομοιούχο τετράδα των πλέι οφ.

Δύο γκολ σημείωσε ο Χριστόπουλος, είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Σωτήρης Θεοδωρακόπουλος στο 30ο λεπτό, αλλά ο Παλούκης έκανε το 2-1. Αναγνώστου και Τσάκωνας διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα για τους “πορτοκαλί” που μπήκαν πολύ δυνατά στο 2022 μετά την εμφατική οκτάρα στο Κύπελλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πορτοκαλί» πριν την έναρξη του της αναμέτρησης με τον ΑΠΟ Αρόης έστειλαν το δικό του μήνυμα κατά των γυναικοκτονιών στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα κατά την είσοδο των παικτών οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου κρατούσαν χαρτιά που έγραφαν τα εξής μηνύματα «Ούτε μια λιγότερη, απούσα»- “επειδή χάλασε η φάση… απούσα”.

Μια σπουδαία κίνηση που γίνεται για πρώτη φορά από ομάδα της Αχαΐας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια από τους διοικούντες που το σκέφτηκαν.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Β. Φίλιππας): Αθανασακόπουλος, Λαζαρίδης, Χριστόπουλος, Τσίτσαρης, Πανταζόπουλος (66’ Χαϊκάλης), Νικολάι (72’ Τσάκωνας), Παλούκης (62’ Πρίφτη), Παπαγεωργίου, Μπακόπουλος, Αναγνώστου, Μαργώνης (80’ Βασιλείου).

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης – Κ. Στουπάκης): Τριβέλλας, Συρμπόπουλος (75’ Τσώκος), Γραμμενόπουλος (46’ Σχοινάς), Τσιούλος, Γιαννέλος, Νταγιάντας, Θεοδωρακόπουλος, Κογιός (68’ Δράκος), Κυπριανίδης, Δριβήλας (84’ Κουκίδης), Δημητρέλης (46’ Μ. Δημόπουλος).